![]() |
da dam ovu drugu godinu!!
|
Da se probudim iz zimskog sna:O)
|
Da ne moram SADA ici u trafiku po cigarete!!! Aaaaaaaaaaa !!!
|
Da je moja ljubav sad kraj mene...eh ne jos zadugo :">
|
Da sam kraj moje ljubavi...eh ne jos zadugo:D
|
Aha... Tu smo.... Znao sam od prvog vagona.... :D
|
1 Privitaka
:)
|
Mene bi urecilo da se ovi golubcici sretnu,a ne da ljube monitor......i da dozivljavaju virtuelne orgazme.........;)
|
=))
Dakle, ovaj Milanche je car nad carevima! :)) |
Citat:
Usrecilo bi me da ljudi malo manje brkaju svoje surle u moj zivot;) i da se pozabave svojim zivotom:-" |
pa...
Usrecilo bi me da dobijem 7 na lotu...
Vjerovatno bih onda mogao da sviram ono sto volim,i to kod kuce,a po diskotekama bih isao samo uslucaju da sam izasao sa svojom djevojkom. dosta maste....ajd realnost Lose je to kad nema posla, rate za kredit od opreme kasne,a bijele se pojavljuju mada ima vremena da se skine po neki danasnji hit i time covjek jos se vise zapita sta to ljudi danas slusaju??? Lose je i kad ima previse posla,pa onda nemam vremena ni da se istusiram kako treba,a ne da privatni zivot vodim kako treba... Usrecilo bi me da radim jednu svirku u sedmici i da mi je placena taman toliko da pokrijem mjesec i ostane jos ponesto za nju i mene,a i ta sedmica,zbilja lose ne zvuci:D |
Citat:
|
Ma ljudi moji!!!Ja im samo mislim dobro......Nije to nista lose sto sam im rekao.....
Ja navijam za njih..........a ne guram ja moju surlu....... |
Ma nemoj te mi Milanceta dirat BA :D on je veliki drugar jaaaako dobar drugar nemoj te ga zezat!!!!!:D
Pozdrav,Alen! |
|
Repriza od sinoc:lol:
|
Mene bi usrečilo kad bi mi Pilence81 skuhala kavu :D
|
A mene bi danas usrečilo da temperatura ne prelazi 25 ° C i da su mi sad pri ruci barem 2-3 hladna gemišta od kutjevačke il iločke graševine.
Ono vruče u 3PM, grlo mi suho ko barut, a ne da mi se radit .... |
Mene bi danas usrecilo da su temperature kao kod vas a ne +20... Bas sam se nesto uzeleo vrucine
p.s. I meni bi dobro dosla grasevina, ali ona moja, Erdutska! http://www.srpskagruda.com/forum/ima...iles/a0255.gif |
Sad tek videh Daisin post o snegu!
Druze, ako mislis da je to strasno, pogledaj ovo i tesi se! http://i11.photobucket.com/albums/a1...o/100_0106.jpg |
Kod nas u Bgd,ne pada ovo belo govno ali je vec 33'C,I klima mi radio u stanu vec tri dana bez prestanka,da poludis od vrucine.A sto se tice toga sta bi me usrecilo,konacno sam dobio klavijaturu posle tri meseca cekanja da se preradi na dugmetaru,tako da sad imam i ljuti TR,dugmetarac sa dinamikom i radi da nema dalje.
|
Da nisam imala udes sa drugaricom,da ona nije u bolnici sada i da meni skinu ovu prokletu kragnu sa vrata :(
|
:-O:-O:-O Pilence, kako bre, kada, ko je vozio...uuhhh, al si me uplasila covece, daj kazi sta je to bilo???
|
?!?!?!?!?!? Pilence, sta ti se desilo??!?! :( :( :( :(
|
Mene bi usrećilo da imam više mozga u glavi...Sedmicu dana koristim klimu pa mi sad žena (trudna u 7-mom mjesecu) otišla u bolnicu za par dana jer se prehladila...Za čuda nama nikome ništa al ona je bila osjetljiva...Ljudi MANTE se klime u stanu (posebno one prenosne što joj puniš plin-to je smrt)...Pozdrav!
|
Jager,mykeli-dobro sam sad hvala bogu.U subotu me drugarica povezla kolima na svirku jer su moja kod majstora bila i budala nas neka zakuca na semaforu,proso na crveno,i ja sam uspela da se koliko toliko zadrzim pa samo glavom udarim o vrata ali drugarica mi najebala jer je bas u njenu stranu udario pa je slomila ruku i isecena vratu od stakla,jos je u bolnicu,mene su danas pustili iz bolnice i skinuli mi kragnu.
Bila bih najsrecnija da mi je drugarica dobro kao sto nije :( |
Jaoo bas mi je zao.
Svakom se to odnas moze dogoditi, pogotovo sad kad svako vozi kako hoce. Drago mi je da si dobro...i zelim tvojoj drugarici brz oporavak. |
Pilence tebi i tvojoj prijateljici zelim brz oporavak i sve najbolje....
|
Alix bacaj tu klimu bolje da se malo oznojis nego da prehladis sve i jednu kosku sto ima u tebi.
Takodje tvojoj suprugi zelim brz oporavak i da sve bude naj naj... |
Auuuuu, Pilence ... :(
Ne znam sta da ti kazem ... sranja se desavaju i hvala Bogu da niste vas dve jos gore prosle :( Zelim vam obema da ozdravite sto pre! |
1.Da me ne boli vrat ovoliko od naglog cimanja http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a010.gif
2.Usrecila me je vec jedna osoba sinoc http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif PS.Hvala vam svima na lepim zeljama http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif |
A mene bi usrecilo kada bi Pilence vratila stari nick :D
|
Jager-ovo je original moj nick:)
Sta bi me usrecilo:"Kada shvatimo da je zivot jedan,da bez potrebno prolazimo kroz svaki dan,borimo se,padamo,dizemo se...ostaje mi samo da se skoncentrisem na posao koji mi se ukazao a to ne zelim da propustim jer prave osobe ce biti u tom trenutku kraj mene a one koje nisu prave i ne trebaju mi!"B-) |
Ni ovo tweety ti nije lose, al smo navikli mi na pilence.
Bolje da vratis taj nick. Potpisujem peticija:lol: |
Usrecilo me je jedno saznanje i nesto sto sam procitala tj. videla.;)
|
Da se Tweety realizuje ta ljubav,vec jednom a ja da odem sa porodicom na more jer ne mogu viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee!
|
Jefto,ko kaze da mi se ljubav nije realizovala:D
Usrecila sam samu sebe citave sedmice,promenila izgled,pocela da radim punom parom na jednom projektu,i zabavljam se:) mada bi me sad usrecilo da imam klimu u stanu ili nekog trenutno kraj sebe da puse=)) |
O,pa cestitam koleginice,uzivajte u ljubavi a nije lose ni bez klime,atmosfera je nekako zapaljiva i vrela.
|
Da neke osobe ovdije malo manje glume idu mi na zivce strasno a pojedinci znaju sta znaci kad me podjebaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............8->
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org