YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mrzim... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3609)

svrakan 18.07.2009 07:41

Mrzim kad moram da skidam glupe pesme Dade Polumente i ostalih polumentola.
I da,mrzim Strumpfove.

ERKOOO 18.07.2009 15:38

Hahah i to! I jos nesto,kad zavrsavam svirku(tezgu),kontam da gasim instrumente a neki klosar mi dodje i hoce da naruci pjesmu!

harepa50 18.07.2009 16:55

Kako dosli ovi sablonski noviteti koje nije tesko skinuti meni je dobro jer mogu da se pozabavim malo starijim pjesmama koje nisam nikad cuo i imam vremena da ih skidam.

A mrzim...hmm..mrzim i ja mnogo toga a skoro sve je napisano ali eto cesto mi ide na zivce ja sviram forspil neke narodne pjesme a pjevac pjeva ono klasicno zabavnjacko "uuuuuu aaaaa", joj tad mi dodje da mu ukinem mikrofon :lol: ili kad sviram forspil a on pjeva tercu i to ni na sta ne lici...

drakan 18.07.2009 16:59

Mrzim kada krenem na svirku a zena mi kaze "DOBAR PROVOD TI ZELIM" Kao da ja idem na godisnji na more da se odmaram! Nezna s kakvim sve budalama i pijancima treba izaci na kraj!:mad: Poludim svaki put kad mi to kaze!

Mrzim kada dodjem na svirku nenaspavan pa samo sto ne pocnem da sanjam snove dok stojim!

Mrzim kada mi se pjevac tako napije kao zivotinja i onda se kod mene u dvoristu zaleti autom i srusi mi ogradu jer jadan nije u stanju da stoji na nogama!

Mrzim kada pocne da pjeva jednu pjesmu pa jadan ubaci text od neke sasvim druge pjesme!

Jednom prilikom mi je ostavio knjigu s textovima na pitch i savinuo ga a klavijatura normalno vise ne svira kako treba a ja stao i kopam po meny-u da otklonim kvar i vidim sta mi je uradio!:mad: Mislim da bi ga odmah na mjesec lansirao kako me je naljutio! On se smije po obicaju! Ha,ha! Svakakvih likova ima danas! Ima jos toga pun kufer ali eto da ne duzim vise!:lol:

olympya 18.07.2009 17:13

ono šta ste govorili da bubnjaru lete palice...pa mene su već 2-3 pogodile u leđa i reko sam mu neka se savlada ili ću mu ih lancima vezat..
mrzim kad se dogovorim sa organizatorom da sviramo do 2 a onda par pijanci ili debele i ružne, pijane žene žele još a ja već pogasio instrumente, a one meni iza leđa ogovaraju....
i ima toga još jako jako puno, više manje već je sve navedeno...pozz

AndrijaGM 18.07.2009 18:04

Sviram docek a dodje mi neka mlada mama i kaze molim te pazi da mi dete ne izadje na put, a ono Ibarska magistrala bukvalno 15m :mad:, i kad dodje neko da mi sitni pare- jos ja kazem moze naravno i taman da mu dam on pocne sam da uzima da mulja nesto e tad mi ode pritisak u qurac mogao bih da ga ubijem ... Ali mnogo stvari takodje i volim ... Ne dajte se

milanche007 18.07.2009 18:56

u posledenj vreme mrzim ove novitete od pesama,forspili su toliko glupi da umaraju mozak,sad treba brojati koliko je koji ton puta odsviran,a ne razmisljatii gde je triler....naravno nerviram ne dosta stvari od toga sto ste naveli...i naravno pevacice,,njih ne mogu da zaobidjem

saki_123 18.07.2009 19:52

Najvise mrzim:

- kad neko od gostiju dodje da peva, to me ubija;
- kad moj gitarista u sred svirke pali cigaretu ili pije pivo...
ima jos dosta toga....ihhhhh

medino 18.07.2009 22:03

hahah,show ste...osecam da ti ne pusis pa te zato nervira kad ti gitarista pali cigaru...pa ja za svirku popusim skoro kutiju...je's ruzno al' sta cu..eto nove teme- da li pusite za vreme sljake???

Dell 18.07.2009 23:04

a kad vam pjevacica pjevusi forspil u isto vrijeme kad ga vi svirate? :)

munjabend 19.07.2009 03:35

mrzim kad se posle tezge napijem i kad me daciceva murja navata pijanog da vozim auto i to dva pita u roku od nedelju dana =)) :lol: ODE DOZVOLAAAAA

harepa50 19.07.2009 15:36

###a kad vam pjevacica pjevusi forspil u isto vrijeme kad ga vi svirate? :)###

Hehe druze, i to sam naveo samo sa pjevacem...al stvarno iritira...:)

Dell 19.07.2009 15:40

a jos ono kad se tako dere preko mikrofona tako glasno, a ti sebe ne cujes kako sviras forspil i ono gadjas tipke napamet i zavrsis negdje 7-8 tonova vise ili nize nego gdje treba :D To nam kolege mozda pevaljke i pjevaci pokusavaju krasti posao, majku mu onda ni ne moram svirat forspil neka ga ona pjeva :D

harepa50 19.07.2009 15:49

Ma ja samo udaras pratnju, akorde ili bas i kontru...:D

jeftabgd 19.07.2009 17:57

Kad je mnogo vrucina a nisam poneo stvari da se presvucem pa pocnem svirku sav ulepljen i mokar.Kad mi mladenci traze pesme od Billy Idola i Adama Anta a treca pesma bude Moj zivote ,zivoticu.Ima mnogo stvari koje MRZIM da bi mogao da se setim za kratko vreme.

b.o.Y.c.h. ČK 19.07.2009 23:24

- Mrzim ljude koji dođu i kažu:"Imaš onu pjesmu" ili "daj pusti ovo ako imaš", odmah popizdim i velim nemam tu pjesmu ali mogu samo odsvirati...
- Mrzim dok me ljudi za*jebavaju (sviram u duo) gdje su mi bubnjevi
- Mrzim dok niko ne pleše, dok svi bulje ko bikovi u šarena vrata..I na kraju kažu da sve to mi puštamo da je to buisness
- Ljut sam na samog sebe dok počnem u krivom duru svirati, i onda me gitarist hvata do pola pjesme :)
- Živciram se dok znam odsvirati pjesmu, a nemam rijeći
- A najviše od svega me ljuti kad ne možemo složiti pravi saund i dok nešto rikne

No.1 20.07.2009 00:20

Citat:

Originalno postovano od munjabend (Post 94553)
mrzim kad se posle tezge napijem i kad me daciceva murja navata pijanog da vozim auto i to dva pita u roku od nedelju dana =)) :lol: ODE DOZVOLAAAAA

Suti ne pricaj...i mene ode na 3 meseca

skoricnik 20.07.2009 00:24

Mrzim kada klavijatura zakuca kada svirka dostize vrhunac, tj. svi se dizu, lete novci, case...:mad:

Vule 20.07.2009 02:40

...al' kad treba da krenem na svirku,onda mrzim ceo svet...

martinez 20.07.2009 08:36

sa svima se slažem svaka čest malo stara tema al pravajer nije u ovom poslu sve tako sjajno
- ja mrzim kad pjevam na svadbi već 5-6 sati a onda niđe nekakav kolega koji ko slučajno baš tad ne radi pa bi ko otpjevo nešto a ima takvih baš mu je jedan prijatelj reko da navrati bit će tu u svadbi onda prijatelj je dobar sa mladoženjom pa kažu da može zapjevat onda oon oće pokazat svoje kvalitete al ne hebem više takve neide care ovde ja radim večeras.
- kad pjevačici na gažu dođe muž ili momak pa malo popije i proradi ljubomora pa joj razbije mikrofon pred gostima a mislim da i ona to mrzi
- kad dođu na svirku kolege koje razvaljuju pa sa gazdom pričaju kako ovi što sviraju nemaju pojma a oni su ko baš slobodni a puno su bolji
-kad muzičari rade ispod svake cijene samo da mogu pričat kako imaju posla ja razmišljam ovako bolje u jednoj svadbi uzet 500 € nego u dvi doduše u subotu smo nas tri imali svaki po 400 al hajd sad
-kad gazda počme da se mješa u poso i da govori šta da se svira
-kad sviramo akustiku u pratnji a ljudi govore možel to malo jače
-kad dogovaram svadbu i kažem cijenu onad traže da se svira i pratnja preko dana za iste novce
-kad pijana budala plati pjesmu i ti mu je otpjevaš a on nije čuo pa traži ponovo
-i uglavnom počeo sam da mrzim i ovaj posao nažalost a sve je počelo iz ljubavi prema pjesmi al šta ću treba mi lova
-mrzim one koji ovdje poskidaju semplove i boje pa ih prodaju kao da je njihovo
- al volim brate kad je veselo gdje sviram gdje su gosti raspoloženi za veselje u početku sam volio kad dobijemo aplauz al sad više volim pare

BoleroBend 20.07.2009 09:17

kad vlasnik lokala kaze ja za te pare nadjem kompletan bend ...pfff.
dobro IZVOLI!!!

caka012 20.07.2009 23:47

Mrzim sve sto mrze mladi. Sve ste bre rekli, ne mogu nicega da se setim osim...

Pre par meseci sam svirao prvi put sa jednom pevacicom, a ona donela 3-4 flopi diskete sa fajlovima. Kaze mi da ubacim ovo i da pustam redom, posto je svirka bila programska. Ja joj kazem da ne mogu da ubacim to jer nemam flopy drive (PSR3000 ima usb, nema flopy), a ona kaze "kakvo je to sranje od klavijature kad nema flopy?"

Dakle, ne mogu da kazem da mrzim pevacice, daleko bilo. Samo mrzim kad su takve.

Da, zamalo da zaboravim, mrzim sto PSR3000 nema flopy drive.

Vaxter 20.07.2009 23:49

Pa kupi usb floppy! :))

milanche007 20.07.2009 23:57

caka012 druze,pa to su pevacice,nabijem ih ja na ...

Vule 21.07.2009 00:00

Mrzim narodnjake!!! :lol:

P.S....rečenica iz kultnog filma "kako je propao Rokenrol"...:D

hrci 21.07.2009 00:01

Mrzim kad moram da Tucam Gazdaricu#:S

diplomac 23.07.2009 17:38

Ne mrzim nishta ni nikoga, mrzhnja je emocija, prema tome iziskuje energiju, a ja necu da je rasipam... Zalim sve one koji misle da ce da me slome pricama o meni, koji se trude da me unesrece i nateraju me da placem zbog njih ,previshe sam hladnokrvna i nezainteresovana za ljude koji nemaju svoj zivot, pa nos trpaju u moj,stoga samo uzalud gube vreme. Nije vazhno shta se pricha, vazhno je da se pricha...:)

b.o.Y.c.h. ČK 23.07.2009 18:36

...Sa svakim novo kupljenim PSR 3000 dobivao se floppy..Nije potrebno mrziti ;)
meni dobro došao za laptop

djoro 23.07.2009 20:02

Mrzim kad se neko napije u kafani pa baca pare ko lud i svi se vesele a neki pametnjakovic sedi pored njega i stalno kaje"dosta bre nedaj vishe....itd"

gega 23.07.2009 20:09

mrzim

@boychek
Hteo sam bas da kazem da se dobija uz klavijaturu,ali ipak nisam da ne misli caka da su ga preveslali ;)

caka012 24.07.2009 18:48

Ja sam kupio polovnu, i nisam dobio uz nju ni uputstvo za upotrebu, a kamo li flopy... sve jedno, to je bio jedini put da sam se pokajao sto ga nemam. A nije problem ni da se kupi jedan, ali mislim da necu zbog pevacice koja zna da peva samo uz fajlove.

Uzgred, nisam ni znao da to ide uz klavijaturu.

b.o.Y.c.h. ČK 24.07.2009 19:25

Pevačica je keksaroš :lol:
Ako hoće pjevat na diskete, nateraj je da kupi floppy...

Dejan 24.07.2009 19:46

Meni se desavalo kad mi pjevac pridje i kaze:"Jeli,kako pocinje pjesma...-Ako te upita neko-?"Ja poludim i moram reci njemu da pocinje bas tako....:)
ili kad pjevacica dodje na svadbu a ne prepjeva 5 pjesama...

banex 24.07.2009 19:58

Mrzim kada dodju motoristi a ja sviram u basti.Turiraju motore ali to nije sve.Onda pocnu da slajfuju po sljunku a ono kamenje sve po ljudima i istrumentima.

Millan 24.07.2009 22:55

Auuu, banex, znaci, tako je bilo....!?:lol:
Prosli vikend mladozenja uterao pod sator neki Suzuki i to bas ispred bine i udri po gasu, uopste nisam cuo sta sviramo...:D

Dejan 24.07.2009 23:44

Mrzio sam dan kad mi je neki konj slomio G1000 na fajrontu kad sam otisao u wc.

mladenkom 24.07.2009 23:53

nemogu da kazem da mrzim to,al me nervira kad neko svira pesme koje nisu iz JV,sa jv drum kitom >-)

diplomac 25.07.2009 17:22

Mrzim tvoj osmeh i tvoje lice,mrzim tvoje proste reci propalice.
Mrzim kada mislis da te volim,mrzim jer ne das da te smatram svojim.
Mrzim tvoju pojavu i tvoj grub glas jer me sve veze za tebe kao tanka vlas.
Mrzim tvoje drzanje i prokleti ponos, mrzim tvoje drugove i nas glupi odnos.
Mrzim grozne snove koje ti znas, jer mi sve uzimas a nista ne das.
Mrzim sve sto sa tobom ima veze, mrzim tvoje izjave i ljubavne veze.
Mrzim tvoje dodire i tvoje tople ruke jer me uvek stavljas na slatke muke.
Mrzim tvoju crnu kosu i tvoje braon oci jer zbog tebe imam samo hladne noci.
Mrzim te iz dana u dan, ponavljam sve tise,mrzim te mrzim jer te VOLIM sve vise!!!

:">:">:">

Millan 03.08.2009 13:29

Mrzim kad sviram S'namerom dodjoh..., uvek zajebem prelaz u begin, ali uvek....:rolleyes:

Vule 03.08.2009 14:35

@ Millan

A zašto uopšte prelaziš u beguine...rumba i cepaj...:D

Trenutno vrijeme na Forumu 16:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org