![]() |
Ne znam cemu ovolika diskusija, formulin napredak je evidenatan ali ne toliko drastican kako neki napisase. Cujem istu nesigurnost i neodredjenost kao i prije par mjeseci, na primjer, u pjesmi "Pozdravi je". Tu odmah i bez dvoumljenja, prepoznajem formulu i njegovo sviranje. Ostali snimci su indiskutabilni kao dokaz nekakvom ogromnom napretku ili pak midi fileu (ako je i bio midi file los je i nek mu je na cast), kako su neki posumnjali. Indiskutabilni su u sustini radi svoje jednostavnosti i garantujem da cu svakoga ko ima imalo talenta (sa obavezno urodjenim osjecajem za dimenziju "vrijeme" u muzici) i naravno dovoljno mladog, nauciti isto tako da odsvira i to ne za nekoliko mjeseci, vec za nekoliko sedmica. Danasnja djeca su, htjeli mi ili ne htjeli, daleko ispred predhodnih generacija u njihovom dobu. Covjek se razvija, ne tako brzo kao tehnologija ali ipak po jednoj exponencijalnoj liniji, dakle dosta brze no sto je to slucaj bio u proslom vijeku. Formula je napredovao ama ima jos veoma mnogo mjesta za poboljsanje.
|
Potpuno se slažem s Tranzitom, napredak postoji ali nije to nikakvo čudo neviđeno. Malo više vježbe i to je to.
Ali ..... da je Tranzit imao priliku čuti snimak koji se nalazio u prvom postu ove teme onda bi i on malo ostao začuđen. Snimak je izbrisan iako sam formuli predložio da ga sačuva. Ta prezentacija je odavala nekoga bez imalo sluha, sa totalim promašajem za akord i melodiju. Žao mi je što ga ja nisam skinuo i sačuvao. %-( |
Nisam cuo taj prvi snimak, Casper. Kako bilo, nista spektakularno oko tog napretka, mada nemam referencu s pocetka ove teme, mislim da nije u pitanju midi file a ako i jeste onda i taj koji je snimio midi file tek malo bolje svira od formule. Kako sam vec rekao, nek je na cast svakome sve sto ovdje postavi kao demo snimak a ne da potpuno objasnjenje.
|
Ama ljudi nije midi kunem se zivotom. Rekao sam da cu video postaviti u petak, nazalost slagao sam, sad ispadne da ponovo lazem, ali stvarno jos nisam kupio memorijsku za fotoaparat, a telefon imam neki samsung sa vga kamerom. Ako mogu nekako drugacije da vam dokazem dok nekupim memorijsku uradicu to.
|
Nijednog momenta nisam posumnjao, iskljuci me iz onih koji ti ne vjeruju.
|
@formula prijatelju, ne daj da te provociraju....rekao sam ti nekidan... a ovo sto te uvjeravaju da je midi file ti more bit samo na cast, jer ocito da zvuci dobro.... necu rec odlicno vec dobro, jer more to još bolje.... samo nemoj se zivcirati, i ja ti još jednom kazem, nemoj postavljati video.... ne trebas se ti nikome dokazivati na taj nacin...svak odgovara za sebe, ako je midi to je tvoja stvar, ako nije opet je tvoja stvar... ponavljam puno ima tu koji bi se mogli SNIMATI NA VIDEO.... drzi se i pusti ti gluposti
|
Izbrisao si prve snimke? Jel ti znas da smo nekim clanovima izbrisali temu radi toga? I sta sad kad ljudi vide komentar na prvu snimku, mislice da smo pisali zraku...
|
Dell stvarno mi je zao, ali morao sam da obrisem, naime neke kolege su me zamolile da im posaljem style works i onda kad sam hteo da uploadujem na ******* nesto nije stimalo, pisalo mi je kao da nema dovoljno mesta, i onda sam obrisao te snimke, a nemam ih ni na kompu posto sam evo bas jutros instalirao windows 7. Izvinjavam se zbog toga.
|
Pocela je skolska godina,ajde malo stedi pare od uzine pa kupi tu memorijsku karticu,to za par dana mozes ustedeti,jel tako?
|
okrutni ste :D
|
@nesaband to mi nije prioritet ama nikako :D Stedim pare za zvucnu behringer uca202 i za usb midi kabl, i ustedeo sam 10e (sve od uzine :D), usb midi kabl uzimam u toku sledece nedelje, a onda ce za zvucnu morati malo i kladionica da pomogne nadam se :D Sto ne znaci da necu snimiti video.
|
I onda dođem ja kod formule,odsviram,snimimo video i stavimo ovdje i ko će povjerovat da nije on? :D
|
oces reci da ti znas bolje.... ??? :p salim se ja
|
Evo meni stoji kuci jedna uca 202 muzicka karta,nova,skuplja prasinu posto je ja ne koristim.Imam i usb midi kabal takodje nov koji ne koristim.
Ti bi vec i da pravis neku muziku a jos nisi naucio neke osnove muzike. Ko zna,mozda si ti u pravu mozda to danas ide tako,mozda sam ja malo postao retro. nemoj drugi put obecavati ono sto ne mozes da ispunis.Ja verujem da imas bar deset drugara koji imaju telefone sa odlicnom kamerom i da si bilo koga zamolio da utrosi pet minuta vremena vec bio imao postavljen snimak. Ovako ostavljas prostora da ti se ne veruje. |
@nesaband jel bi hteli da mi prodate uca202 posto nigde ne mogu polovnu da nadjem a ne daje mi se 35e za novu? Postavicu snimak cim budem imao malo vise slobodnog vremena, znam da ovako ispada da vas sve zavlacim i govorim lazi, ali nije tako, i sami cete se uveriti.
|
Ne bih da ti prodam moju uca 202 mada je ne koristim.neka stoji,leba ne trazi,mozda pocnem i ja nesto da produciram jednog dana.
|
Cao druze , evo ja da ti nesto napisem ...citam komentare ovih raznih ljudi ,muzicara ,tra la la i prosto ne mogu da verujem sta pisu.... nisam preslusao sve tvoje snimke ,ali sam cuo par tvojih prvih snimaka i onaj na kom sviras klavir ,tacnije River Flows In You. Reci cu ti prvo da ti apsolutno verujem da ti sviras taj klavir,ne bitno je da li imas pedalu ili ne. Prvo taj komad uopste nije tezak za svirku ,ne treba neka posebna koordinacija leve i desne ruke,cak sam ga i ja naucio svirati bez nota. Veruj mi ,ne treba da imas potrebu ama bas nikakvu da se dokazujes ovde nekom ,tamo nekom Nesi ,i Djoletu ,i Peri,Miki ,Ziki,da se kunes da si to ti,msm bzvz...nemoj da postavljas nikakve video snimke da bi neko video da to nije midi fajl ili sta ja znam. Talentovan jesi ,ali i slazem se sa tranzitom da to nije neki ekstremni pomak u odnosu na ono sta si pokazao u pocetku. Ovo ti kazem drugarski,jer i ja sam kao ti samouk i nije lako dokazati se kao takav. Nisam ja nista bolji od tebe ,kao ni ovi sto ti traze video snimke.
Oni su samo mnogo iskusniji od tebe. Muzika nije samo harmonika i triler ili kolce. Drago mi je sto si svestran,i sto si tako uporan. Nastavi da vezbas klavir ,skale,da ucis dalje teoriju muzike ... Dosta ima i harmonikasa i kosmajaca, Pozdrav :) |
@NeX007
Neki,Nesa uvek pise ono stomisli.Ako je nesto po njemu dobro onda on to zna i da pohvali(bar bi ti to trebao da znas posto sam neke tvoje demo snimke koliko se secam komentarisao).Neki Nesa ako nesto misli da nije dobro on to i napise.Neki Nesa ako nije siguran u nesto onda iskaze svoju sumnju. Prema tome neki Nesa vas moli sve da pisete u svoje ime i da ne letite ispred rude jer vam to nije potrebno.Neki nesa je takodje rekao da je moguce i da postoji nacin da se nauci neka pesma za kratko vreme ali da je to matematicko sviranje,a ne plod talenta koji je neophodan za muziku. Da si cuo prvi snimak verovatno ne bi ovako pisao,posto nisi pratio temu od pocetka jer koliko znam prvi snimak je izbrisan pa tako mislim da nemas ni pravo da sudis nekom Nesi sto ipak odmereno i sa dosta paznje prati napredovanje naseg,tj mog druga @formule koji nije sujetan i koji je jako dobar decko,sto ne znaci i da je dobar muzicar. |
Bravo generacijo, odgovor na mestu...
|
@NeX007 Gde Đole traži video snimak? Ja sam čak čoveku dao podršku i ovde i na PP tako da te molim da me ne ubacuješ u grupu gde ne pripadam. U početku mi je bilo sumnjivo, ali sam posle ponovo preslušao snimke. Pozdrav tebi :)
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
:) niste me razumeli , dao sam samo podrsku formuli .... zao mi je gospodine Neso sto ste se uvredili ,a mozda i Djole ...nisam bio zlonameran ili osudjivao vase komentare. Zao mi je sto su svi spopali momka.Vasa sam imena upotrebio jer su vasi postovi bili prvi iznad.Nadam se da se i vi svi slazete sa mnom da stvarno nema potrebe da se toliko muci oko dokazivanja pa da ga teramo da se snima.Bar ja tako mislim .I da ,cuo sam njegov prvi snimak ne secam se tacno pesme ,mislim da je bila neka od amadeusa ,da su terce bile izbrkane i da nije potrefio ni 1 akord.
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Jos jednom da ponovim,nisam ja terao @formulu da sam pise da ce postaviti snimak vec je on sam sve to napisao. |
Željno očekujemo snimak, da vidimo to čudo od deteta...;)
|
A nije da sam ja rekao bas da snimam dobrovoljno. Koliko se secam Dell je napisao nesto tipa, da bi mogao da izbacim snimak da dokazem, a rekao sam da mi nije problem, sto stvarno tako i mislim, samo stvarno sam ovih dana zauzet, sto skola, sto se mucim sa ovim kontaktom, tako da nisam ni svirao klavijaturu nekoliko dana. A ono sto ste rekli @nesaband, imam ja drugare sa dobrim telefonima, ali kad bih rekao nekom od njih da mi treba telefon da snimim sebe kako sviram kao dokaz nekom sa foruma, rekli bi mi "sta ti ima da se dokazujes tamo nekom koga ni ne poznajes, bas te briga", tako da sam tu varijantu odmah iskljucio. Jos jednom ponavljam, snimicu taj video samo je pitanje kada (inace jos nisam kupio karticu).
|
Nista se ti ne sekiraj, ne goni te niko. Samo ti nama kad stignes postavi snimak pa da vidimo ;)
|
Video
Evo dugo ocekivanog videa :D Los sam ugao zahvatio, a s obzirom da je snimano telefonom (nokia n82) kome je displej pukao, ovo bolje nije moglo ispasti. Desna ruka se ne vidi, ali opet mislim da se moze videti da nije u pitanju midi fajl.
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/75YkDxaYlbk?hl=en_US&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/75YkDxaYlbk?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Evo ja prvi kazem svaka cast na tako brzom napretku, bio sam skeptican u pocetku, ali evo ja prvi kazem svaka cast i izvinjavam se na sumnji ;)
Red bi bio i ostale kolege da kazu tako. |
Svaka cast kad si ustanju da tako brzo napredujes.Sta ce biti za 5 godina ako je tako..Pozz
|
auu dobro napredujes :) samo tako nastavi
|
Sad ti i ja vjerujem,iako ponavljam,onolik skok ispod nule na ovu sad razinu mi nisi mogao nikako drugačije opravdat. Nadam se da me ne shvaćaš krivo. ;)
|
Dobro je samo dok ne pocnu da sumnjaju da si to uopste ti na tom snimku...=))=))=))=))
|
E to sam bas i ja htio da kazem :lol:Da nije mozda neki rodjak:)
|
Citat:
uvijek sam vjerovao u tebe .:) Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Samo napred formula,vezbaj,ko nama garantuje da ostali koji postavljaju svoje audio snimke zapravo I sviraju na njima.Ovo je yu-midi a ne sokoj da bi se ti tu nekom dokazivao I pravdao,nikom ni iz dzepa ni u dzep
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Evo jos jedan midi ;)
<embed src="https://www.box.com/embed/4qyf9x5u81nccr3.swf" width="500" height="300" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"> Adele - Someone like you Tu sam ja malo petljao i sa Audacity-jem, dodao neki kompresor i amplify iako pojma nemam sta znace, ali mi zvucalo lespe posle toga |
Nisam te bas dobro razumeo,jesi ti ovo obradjivao neki midi fajl ili si ti odsvirao pa onda obradjivao?
|
Preduhitrio si me... Baš sam i ja hteo to da pitam. Ako ovo svira @formula95, onda nemam reči, stvarno je čudo od deteta;)
|
Ja sam odsvirao, malo sam se nasalio na tu temu sa midijem, nadam se da ne zamerate :D A kad sam snimio onda sam malo petljao u audacity-ju i dodao one efekte sto sam spomenuo vec
|
@formula,mozda ja jesam "neverni Toma" ali ja ti stvarno ne verujem da si ti ovo odsvirao.Da toliko napredujes za mesec dana,to je prosto nemoguce.Mani se corava posla.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org