YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

nelica2002 03.10.2010 16:44

Željko imenjače znam gdje ciljaš, ništa nisam mislio loše oprosti.:D

gega 03.10.2010 18:08

**

Prestanite da se ,,ujedate,, vas dvojica i drzite se teme !!

Vex 07.10.2010 15:46

Smeta mi kad kliknem u dnu foruma na bilo koji "poslednji postovi" uvek tema krece od pocetka -ne bi bilo lose podesiti da kad se otvara odatle uvek "baca" temu na zadnju stranu ;) jel na zadnjoj strani je poslednji post,nije na prvoj (osim ako je tema sveza otvorice prvu stranu,sto je i logicno )

milanceshow 07.10.2010 16:02

Postoji jedan kvadratic ,pa onda ime teme.Klikni na kvadratic!

Vex 07.10.2010 20:43

Kod mene je trougao :p A ja mislio da je to za ukras,ozbiljno,nije mi ni palo na pamet da tu kliknem 8-}

svirko 07.10.2010 21:22

Kolega @Vex......

ovaj smajlić sa isplaženim jezikom iza rečenice......kod mene je trougao...baš i nije primjeren....pogotovo ne kao odgovor na jednu ozbiljan odgovor od kolege @milanceshow-a!!!

aZZo 07.10.2010 21:26

Kad napišem pitanje pa ne dobijem odgovor. :(

Todorgm 07.10.2010 21:59

I meni smeta isto ono u vezi demo snimaka.Valjalo bi to srediti

armin 07.10.2010 22:10

meni i dalje nista nesmeta... :D

Simke 07.10.2010 22:52

Kada neki da kazem"pocetnici"traze akorde od neke pesme,pojedinci ispisu akorde tek tako nesto,a bas tim pocetnicima trebaju original,da bi je i pravilno kasnije i svirali...to mi bas mnogo smeta,cak mi se neki akordi i ne uklapaju u temu"privatni akordi"ali sad to nema veze....apelujem na sve ljude koji zele da pomognu nasim novim-starim kolegama u ovom poslu da budu obazrivi i pazljivi u ispisivanju ispravnosti i originalnosti akorda!!
HVALA! :)

Vex 07.10.2010 23:16

@svirko : Vas problem sto toliko ozbiljno shvatate smajlije i pogresno tumacite recenice . Taj plez sam stavio zbog sebe samog sto sam nisam provalio ovako banalnu stvar-uopste nije bitno dal je kvadrat ili trougao- i verujem da me je Milancheshow razumeo na pravi nacin-cim on sam ne reaguje .Hvala kolega Milancheshow za savet!... a Vas kolega Svirko bih zamolio da me ne prekoravate bez potrebe uz to jos i crvenim slovima- to mi trenutno najvise na ovom forumu smeta.

svirko 08.10.2010 13:40

Kolega @Vex.....

koliko znam....niko se još dosad nije bunio protiv crvenih slova...osim Vas...

yamahapassion 08.10.2010 14:30

Meni smeta sto kada okacim nesto na download, od ovog zadnjeg materijala, neko mi stalno daje ocenu F, a znam da je dobar materijal, hehehe. Salim se, mada vidim da ljudi ostavljaju pozitivne komentare, mozda se neko zabuni :)

Simke 18.10.2010 15:39

U poslednje vreme mi mnooooogooo smeta neozbiljnost pojedinih clanova naseg sajta,u kontekstu sto mi traze na PP da im ja uploadujem na mail,msn,skype,rapid...itd,neke semplove,gotove setove..,jer nemaju dovoljno postova za download!
...u medjuvremenu se desava da sam ispisao akorde od neke pesme...i javlja se neki kolega gde ostavlja smajlic koji nema"veze sa vezom"...nadam se da ce mi odgovoriti sta mu to znaci,jer nije tema niti post bila da bi se tako nesto ostavilo,a nista nije ni napisao!!
elem....to su neke stvari koje me mnogo zivciraju i iritiraju,i u buduce takve gluposti necu tolerisati!!

Damir_Coma 18.10.2010 19:42

Prije svega sve Vas pozdravljam posto neko vrijeme nisam imao mogucnost pristupa forumu zbog lose konekcije. Ja bih za promjenu htio da zahvalim svim moderatorima i administratorima sto odvajaju svoje slobodno vrijeme da bi odrzavali ovaj sajt, tacnije prije svih ostalih zelim zahvaliti vlasniku ovog sajta sto YU-MIDI postoji, hvala i svim aktivnim forumasima koji odvajaju svoje vrijeme da bi ovdje podijelili svoje znanje i cesto materijal. Od kad sam clan ovog foruma, nije mi smetalo ama bas nista na sajtu, a pogotovo ne rad administracije, jer kad se uzme u obzir to koliko jednog aktivnog clana iznervira neka sitnica, zamislite svi koliko se puta takva sitnica pojavi jednom moderatoru.. Samo na osnovu toga mozemo svi zakljuciti da administracija ima itekako dobre zivce da radi normalno i da na svaki komentar bio on na mjestu ili ne odgovori objektivno i bez imalo zivciranja.. Jedino sto mi je upravo sad zasmetalo i pomalo me zabolilo je to sto ste poceli medjusobno da se svadjate i provocirate, i znam da cu na ovo dobiti odgovor kako je u ovoj temi sve korektno, ali procitajte svi ispocetka objektivno od pocetka ovu temu i onu gdje je kolega @milepsr napustio forum, vidjet cete da su cak i kolege @zeljko i @grandia i @svirko na neki nacin isprovocirani i da su na kraju "pukli", a oni su po mom misljenju najsmireniji i najjaci na zivcima na ovom forumu. Sve je ovo jako ruzno, i kvari tako lijepu sliku o druzenju na ovom forumu. Ne shvatajte ovo kao kritiku, vec kao molbu svima vama i administraciji i svima ostalim, smirite se, spustite loptu, ne dozvolite da ova novonastala situacija pokvari sve sto se dosad gradilo ovdje.. Administratori nemojte sve sto se kaze shvatati kao napad na Vas, jer ste Vi izuzetno postovani od strane svih aktivnih forumasa, a ostali, Vas molim da svoje kritike pokusate pretvoriti u ideje i da ih onda predstavite administraciji po mogucnosti na PP, jer se inace otvara nepotrebna rasprava. Sjetite se da je vecina vas ovdje pronasla puno toga sto inace nebi nasla, i da je vecina vas napunila klavijaturu materijalom sa ovog sajta. A najvaznije sjetite se kako smo se svi ovdje postovali pod samo dva uslova: biti covjek i zanimati se za muziku. Ne dozvolite molim vas da se ovakve stvari nastave. Znam da ja nemam bas puno prava da komentarisem sve ovo, ali sam morao, jer stvarno volim ovaj forum i ponosim se svojim clanstvom i prijateljima koje imam ovdje. Jos jednom vas sve pozdravljam.

Vule 18.10.2010 19:51

@ Damir_Coma

Lep komentar i na svom mestu. Hvala na podrsci i razumevanju od YU-MIDI TEAM-a

zeljko 18.10.2010 20:03

@damire svaka cast za ovo sto si napisao..svaka rijec zlatna...Sve najbolje i pozdrav

cvrca 18.10.2010 20:27

Posto ne znam kome da se obratim postavicu ovde pitanje.Bio san banovan zadnjih desetak dana zbog vredjanja lika i dela "Gospodina" ekrema jevrica.Pre banovanja sam imao 19 postova sada ih nemam.Naravno da kao i svi ostali zelim da po nekad skinem neki ritam a za to mi je potrebno kako rekoste 25 postova.Posto sam izgubio svoje vreme odgovarajuci u nekim temama i napravio 19 postova ,malopre jos 1 to je 20.Mislim da bi to trebalo i dalje da stoji bez obzira na banovanje.

grandia 18.10.2010 20:50

@cvrca

druze, sve ce da ti bude oprosteno, al nemoj nikako opet da vredjas EKREMA, to ne dolazi u obzir!:lol:

najbolje je da ne vredjamo niko nikoga - i nema da se brines :D

@damire

brate, pises ki da si upisao novinarstvo na fakultet :)
pozdrav

Sejox 18.10.2010 23:04

@cvrca

Banovanje na jednoj temi na kojoj ste napravili prekrsaj Pravilnika,nicim
nije moglo umanjiti broj vasih postova.
Broj vasih postova je umanjilo to sto su,kako vidim iz vaseg profila,
postovi uglavnom pisani u svrhu prikupljanja poena za download.
Cak ste od jednog moderatora dobili i opomenu za to.
Prema tome,vracanja broja postova nema,a Vi se potrudite da pisete
sto korisnije i kvalitetnije i nemojte pisati nesto sto je vec receno ili napisao.

Ne savjetujem Vam dalje dopisivanje o ovome,jer to nije u skladu sa temom
koju smo duzni da ispostujemo.

Tinda 19.10.2010 21:30

Ja iskreno imam kritiku malo na admine, prestogi su, nista time ne dobijate, ali realno! I jos za download, nista niste dobili time sto ste ogranicili download na 25 postova, razumem da zelite da poboljsate forum, ali poboljsavate extra posecen i koristan forum, sa glupostima ljudi koji su tu samo zbog download-a, razmislite malo o tome. Ako je vec bespplatno, sta ga ogranicavate, manite, samo bih ljudima koji nemaju ni jedan post a samo download posecuju nakacio neki status, da ako ikad budu trazili pomoc na forumu, se vidi lepo ko su i zbog cega su dosli! Ostalo sve ok! Za svaku pohvalu!

gega 19.10.2010 22:24

**

@tinda

Kolega svaki dobar savet je dobro dosao..ali prvo razmislite malo o sustini

postojanja ovog foruma pa onda dajte predloge.

Kao prvo..ovo je zamisljeno kao mesto za druzenje,razmenu iskustva a

postavljanje i skidanje materijala je samo sporedna ,,pojava,,

Da se ovde radi volonterski i da je finansiranje servera islo godinama iz

dzepa jednog jedinog coveka..to smo vec raspravili x puta (ne znam dali

pratite uopste desavanja na forumu). Posto nije bilo sredstava za

pokrivanje troskova servera koji je rastom clanova foruma bio sve

nepogodniji....sajt je morao da obustavi rad na par dana. Svi su (smo)

kukali kako ,,sugavo,,bez sajta.... Kolega mod. Svirko je priskocio u

pomoc i ,,sredio,,da sajt funkcionise sledecih par meseci ili pola godine.

To je bila velika pomoc ali samo privremena dok se ne nadze trajno

resenje.

Nije uvedena clanarina kao na nekim drugim sajtovima da ne bi sajt

bio ,,komercijalan,,kako neke kolege tvrde (a istovremeno imaju par

stotina ili cak hiljadu dovnloada);). Resenje se videlo u

donacijama...znaci dobrovoljni prilog . Svako sam odlucuje koliko ce da

donira a visina donacije se ne objavljuje nigde..donirali vi 100 dinara ili 20

Evra,isto imate status donatora. Donatorima nije ogranicen dovnload jer

im se drugacije ne mozemo oduziti .

Sada vi meni objasnite sta vama tu nije jasno??

Zelite mi objasniti da clanovi foruma koji su se uclanili pre 3 do 5

godina .....i imaju mozda tri posta ukupno ,a skidali su tone materijala sa

dovnlada ( i jos se bune sada)da su time doprineli opstanku ili radu sajta ?

Takvi dolaze samo da poskidaju sta mogu ..zbog takvih pijavica je doslo

do preopterecenja servera. Pazite...takvi ne daju nista samo uzimaju...pa

jel to fer prema ostalim clanovima? Pogledajte vas profil pa se uhvatite za

nos i razmislite malo pa cete uvideti da pisete retko ali kada pisete

odvalite glupost kao sada izjavom da smo strogi.

Ja ne zelim nit sam duzan da se vama ili nekome pravdam ali mi idu na

dzigericu ovakva i slicne izjave .....takva su pravila

igre..ko ih prihvata moze da se uhvati u kolo a kome se ne svidza siroko

mu polje. Ovim bi zeleo staviti tacku na polemiku tipa ,,sta mi se ne

svidza,, pisite konstruktivne predloge za poboljsanje rada sajta i

ucestvujte aktivno u radu pa ce svima biti bolje.

Tinda 19.10.2010 22:53

sta sam rekao, rekao sam i stojim iza toga!

gega 19.10.2010 22:54

**

Da...pa verujem vam...i ujedno imate post vise...ne ????

dominik 20.10.2010 11:45

Meni na sajtu smetaju samo glupi komentari!!!!
A sve ja tako lako....pročitaj pravilnik, pridržavaj se toga, ako hoćeš pomozi ako nećeš nemoj ni odmagati!
A još bolja stvar odreći se par kutija cigara i dati prilog ovoj stranici....Pozdrav

ERKOOO 20.10.2010 12:19

Sve je super,divno,krasno...jedino sto me nervira jeste otvarane nekih tema koje bas nemaju nikakvog smisla i veze sa muzikom i koje su cak da kazem glupe!Sto se tice rada administracije,svoj posao obavljaju super,strogaca je potrebna naravno!
Jos jedno...sto se tice skidanja,limit za download iznosi 8MB,eh,kako sad skinuti nesto vise kao npr neki set?Mislim da je tu napravljen mali kiks!

@Damir_Coma
Svaka cast na postu...ja sam za to da ti se ovaj jedan broji k'o 10 postova,heheh! :D
PozZz...
Dodato:
Ah,zaboravio sam...Donatorima sajta i redovnim uplouderima korisnog materijala download je NEOGRANICEN tako da ovo zadnje receno povlacim sto se tice toga sta nam smeta! Izvinjavam se...

misa1265 20.10.2010 12:58

Nisam pisao na forumu vec neko vreme ali sam ga pratio,a razlog zbog cega ne pisem je sve vise i vise ,,glupih'' tema,tj upravo kao sto rece Erko nemaju nikakve veze sa muzikom...U redu je da postoje takve teme 2-3 mozda,al' sada ih je sve vise i vise i postale su takoreci glavne na forumu. Da li je to mozda zato sto su vecina tema sto se tice klavijatura ili bilo cega vec u vezi muzike ,,predjene'' i objasnjene pa nema materijala za pisanje ili sta vec,ali mnogo zivcira kad udjem na sajt i poslednjih 5 tema budu tipa: sta vam se jede,da se zalimo,da se hvalimo...Nadam se da ovo necete shvatiti zlonamerno...Pozz...;)

EmirTotic 20.10.2010 13:09

Ima toga, i ja sam to tako gledao do skoro dok nisam shvatio da je sve sto me interesuje vec tu na forumu. Sve sto me interesuje vec ima negde da se pronadje, a ono sto nema, Boze moj, postavis temu i pitas. :)

A to oko tih, 'ajde da kazem "glupih" tema koje po meni nistu takve, se primecuje jedna druga stvar, a to je da smo se svi ovde nekako zblizili i sprijateljili. Cim tu ima toliko sale, pozitivne i one druge energije naravno, to meni znaci nesto vise i lepse. Znaci puno to kada vidim da neko od kolega koji recimo imaju 40-50 godina i 20 godina staza u ovom poslu, odvoji delic vremena da se isprica sa tobom, pomogne ti, uputi na pravi put. To je jedna od vecih prednosti ovog foruma i zato dajte da ocuvamo to kako jeste, svima nama puno znaci sve ovo. :)

zeljko 20.10.2010 13:13

Kome bih se ja pozalio da nema teme "Hajde da se zalimo":)

Vule 20.10.2010 13:28

Jednom cemo na ovoj temi izvuci top listu onoga sto je po clanovima "najgluplje" na forumu i tu smem da se kladim ce na prvom mestu biti nemogucnost neogranicenog downloada i uvodjenje limita na isti (milion puta prezvakana prica),sto govori o smislu posete pojedinaca ovom mestu. Pojavljuje se i pojam "glupa tema" a ja bi pitao: PO CIJEM KRITERIJUMU?
Ko ovde odlucuje da li je nesto glupo ili pametno? Na sajtu postoje moderatori koji citaju svaku rec i paze da ne bude nedozvoljenih,vulgarnih i nepotrebnih stvari a pojam "glupa tema" ne razumem? Ja licno svako slovo vec napamet znam na forumu,iza svakog teksta mogu da stanem i obrazlozim ga zasto je tu,a da nije ovako kako jeste u mom slucaju te nazovi "glupe teme" ne bi ni posecivao,kad mi se nesto ne dopada to ni ne konzumiram. Potrudio bi se da napravim "pametnu temu" ili da se uopste ne javljam. Najlakse je kritikovati a kao sto mnogi ovde znam da misle,sustina je druzenje i komunikacija,razmena znanja i materijala,a nismo ni svi isti,ima i manje dobrih muzicara,pocetnika,odlicnih sviraca,svi smo tu i svi se druzimo i pomazemo jedni drugima i da nije tih tema "sta vam se jede","ajde da se hvalimo","sta trenutno slusate" i slicnih bojim se da bi ovo mesto bilo prilicno pusto i nezanimljivo kao mnoga okolo. Zato kolege potrudite se da doprinesemo svi zajedno da i ovih i onih tema bude sto vise da napravimo ovo mesto jos boljim a ne stalno da ponavljamo istu pricu.

Svi znate sta se desava sa nepotrebnim,nepristojnim i duplim temama i postovima na forumu tako da tu pricu ne treba da ponavljam,i budite sigurni da dosta ljudi pazi na sve ovo da bude u redu. Na zalost poslednjih godinu dana se i ne desava mnogo novosti u muzickoj industriji tako da i nemamo o cemu puno da pisemo,sve se vrti uglavnom oko istog...(u poverenju,uskoro ce biti itekako da se pise,na moju veliku radost :)),tako da nam ostaje druzenje i zezanje. Hvala na razumevanju

P.S. umalo da zaboravim da napisem sta mi smeta na forumu :)

...trenutno nista a kad mi nesto zasmeta ja ga ignorisem ;)

Millan 20.10.2010 16:49

Sta se raspravljate oko glupih tema, kad takva vec postoji, druga ne treba...:D
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8164
Mene smeta na forumu, sto ne mogu ispod nika na promenim status, omogucio je to Vaxter, ali je zbog zloupotrebe iskljucio, a ja bi zeleo da mi ispod nika pise: Banovan!, jer to je sad na sajtu ono, in...:P:lol:

Vule 20.10.2010 16:50

Brate smatraj to zavrsenim,samo reci na koliko ces? Mesec,dva ,tri...godinu? :lol:

Millan 20.10.2010 16:57

Extra, sad mi vise nista ne smeta!:lol:

caka012 20.10.2010 19:49

Bicu kratak, trenutno tema "Hajde da se hvalimo" ima 1591 post, a tema "Hajde da se zalimo" 1334 posta. Samo hocu da kazem da je opravdanost postojanja neke teme stvar licnog stava, ali da ipak ljudi ovaj sajt kroz ovakve teme vidi kao opustenu i prijateljsku sredinu kojoj na neki nacin pripadaju. Naravno, prednost je na strucnim temama.

Ne svidja mi se sto, kad nesto hocu da pitam, treba silno da se pomucim da proverim da li postoji neka takva ili slicna tema, da je ne bih duplirao. Pogotovu kad je rec o starijim temama. Ne stavljam ovo na dusu moderatorima, to je samo cinjenicno stanje, obzirom na veliki proj tema, pa bi mozda trebalo na neki nacin objediniti slicne i iste teme.

romario 21.10.2010 20:59

Smeta me što svima nešto smeta .

To me poprilično smeta .

Poštujte ovu kuću gdje ste došli i ne pametujte previše .

Tu uključujem i sebe .

Jučer sam naletio na jeftinu temu o harmonikašima .Uživao sam...

Znate li vi koji sve nešto smeta,
koliko vrijedi ta tema ?

Koliko je to važnije od down loada i sl ...

Ja bi ovo zaključao i ajd zdravo ...

grandia 21.10.2010 21:25

caka, brate ako me ne izdaje pamcenje, ti si licno otvorio temu "ajde da se zalimo" :lol:

nista protiv toga, kolko sam se ja samo zalio a za ostale i da ne govorim ...

ipak je to jedna od "top-tema" na sajtu :D

romario 21.10.2010 21:30

Jedno je kad se žalim da me bole leđa ,
da je netko pao na ispitu...

A drugo "što mi smeta na forumu ".
I hajd navali narode ...

EmirTotic 21.10.2010 22:23

Citat:

Originalno postovano od romario (Post 153912)
Smeta me što svima nešto smeta .

To me poprilično smeta .

Poštujte ovu kuću gdje ste došli i ne pametujte previše .

Tu uključujem i sebe .

Jučer sam naletio na jeftinu temu o harmonikašima .Uživao sam...

Znate li vi koji sve nešto smeta,
koliko vrijedi ta tema ?

Koliko je to važnije od down loada i sl ...

Podrzavam 100%! Romario, brate, pocinjemo da se slazemo. :))

caka012 21.10.2010 23:08

@grandia
Ma nema veze ko je otvorio temu, hocu samo da kazem da nema glupih tema, nego samo ima tema koje nekoga ne zanimaju.

@romario
U pravu si, burazeru, kad bolje razmislim nista mi i ne smeta.

romario 22.10.2010 07:24

Citat:

Originalno postovano od EmirTotic (Post 153926)
Podrzavam 100%! Romario, brate, pocinjemo da se slazemo. :))

Mlad si ,

nadoći ćeš ti još ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 03:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org