YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Plasite li se avionskih letova (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9997)

Enes-am21 07.07.2009 02:01

Citat:

Originalno postovano od milanche007 (Post 92978)
ajde i ja da kazem nesto...ljudi ja se plasim kad avion polece.ono kad krene da uzlece i onda kad ga zalomi u stranu,jaoooo.inace kad stoji pravo onda nemam frke,cim kerene da se naginje na stranu ja odma krecem da balansiram....inace to mi se desava kad se i autobus naginje,pa i voz uzas oduzmem se.tako da mislim da je to normalno,a znam ljude koji si plase sletanja,oni se tad unervoze,dok mene to ne plasi.pozz

meni je najdraze kad avion uzlijece... naljepsi feeling definitivno...

milanche007 07.07.2009 02:04

ma dobro je kad uzlece,ali kad ga zalomi onako naglao,ja sve mislim da ce da se srusi;)

jeftabgd 07.07.2009 02:15

Nisam se plasio do pre desetak godina kad sam isao na neku tezgu u Podgoricu sa nekim krsem od aviona.Kad je trebao da sleti u Podgoricu,tip ga je tako zalomio da nas je izvrnuo iz sedista.A avion je bio malo bolji od onih sto zaprasuju komarce.Toliko bucan i sve skripi,ma oprostio sam se sa zivotom.A jos sam u zadnje vreme gledao na nekoj tv,emisije o avionskim nesrecama i sad mi nije bas svejedno.Uopste mi nije svejedno.:mad:

milanche007 07.07.2009 02:18

jao jefto to je verovatno onaj propelerac onaj ATR.ako je taj,ja ne znam ko voli taj avion iako se u jatu kunu u njega,on menja zvukove,hhehe

hajro 07.07.2009 02:19

hehehe uopste mi nije svejedno,

milanche007 07.07.2009 02:22

ma sta te briga,ako ces dobro da se naplatis idi.bar ces dda salijes strah,u svakom slucaju navicices se:D

hajro 07.07.2009 03:05

eh milanceoo7 da li ti vjerujes da se ja vise plasim za svoj zivot nego ti za svoj,a razumijem vas mladje jer sam u vasim godinama vozio avtomobile i brez kocnica, ma nista mi nije smetalo pa sam cak iz stutgarta dotjerao svoje avto kojemu je bila istekla registracija jer nisam ni gledao kada je registrirnao avto, i istekla registracija dva mjeseca ali ja idem kuci u svoju jugu i ne plasim se nikoga.eh sada je meni malo vise godina i bojim se sinko moj svega a ponajvise za svoj zivot.a to da mi treba love istina je hehe ali prpa je prpa sinko moj.

gega 07.07.2009 06:50

Nisam imao prilike da letim Avionom ali me ipak nekako strah....
Mozda i nije strah ali neka odbojnost prema letenju..

Ma nije odbojnost....to je kenjodore (strah).....treba priznati;)

Edis85 07.07.2009 10:06

evo da vam ja odkrijem svoju tajnu i da vam ispricam pricu sto se je meni desila:
par puta sam iso vec na avion ali problem je u tome sto prvi put kad sam iso pokvarijo se avijon nama dok je uzletijo "kao neka greska na motoru", necu nikad zaboravit plasijo sam moju djevojku kao ja "frajer" :), kad 5s kasnije vice kapiten "Hello this is captian speaking we have some technical trouble with engine so we have to go back", tu sam zanimijo sjetijo sam se na sve serije na discover chanel sto sam gledo ali kad smo pristali sve je bilo okej avion su 8 sati ili 9 sati popravljali ami smo bili na carinskom djelu ni tamo ni vamo, po aviona je otkazalo let aja posto sam uplatijo dopust i imao zelju da idem nista me nije moglo sprecit, sreca bila kafana koju su nam otvoroili ustvari bar e tu sam se napijo kaj cuskija naso sam drustvo i izubijal smo se tako da sam oso na avion mrtav pjan poslje 9 sati lego i zaspo, moje iskustvo je tako da od tad neidem na avion ako nisam POD DOZOM :). Strah mora biti ali ako popijes sve ti je ravno :D

Plavkica 07.07.2009 19:15

Ne, naravno....
Nego, oskudacija bwe, nemozes ni do Tivta....

Trenutno vrijeme na Forumu 16:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org