![]() |
Omiljeni hobi mi je hebanje,a onani onana je bio do petnaeste,a vidim da je nekima i posle =))
|
|
Pokušaj da pustiš u drugom browseru...ili sačekaj da dodje DellBoy da ti objasni,on je stručniji za te playere...:lol:
|
http://www.redtube.com/255 probaj ovako i onda skinut uz pomoc nekog flash downloadera, ako ti opet ne moze hebiga samo reci opet pa cu ti turit na speedyshare :D
Dodato: eve gi speedyshare :D http://www.speedyshare.com/608396627.html |
Znate šta joj je mati rekla kad je odgledala snimak?
-Ajme Seve pa ti piješ?! :D Ili kada je Seve otišla da se ispovjedi pa kaže: -Oče, zgriješila sam! -Znam, gledao sam...;) |
Ja bih volio da se snimak skloni ...
Pogledali smo,tko nije prije i ok ... |
pozz
jel mi moze ko reci uz koju klavijaturu ovo ide?jel ovo sempl..hahahahahah
|
a zasto bi volio da se sklone snimak Romario :S ne krsimo nikakva pravila, upitaj admina jeli dozvoljeno, samo ne smijemo postavljati ilegalne snimke tipa pedofilija itd... ako ti se ne svidja ovaj dio foruma samo zaobidjes ;) trazis ono sto ti odgovara, oko klavijatura, ritmove, boje, setove, nismo mi toliko napaljeni, ovo vise postavljamo iz zezancije da se druzimo i zabavimo a ne nedaj boze sto smo mi neki perverznjaci. Kao sto Vaxter jednom rece kome se ne svidjaju pravila na ovom forumu, nek ide, siroko mu polje, takodjer vrijedi i za ovaj podforum ;) bez ljutnje
|
Zato što kad budeš imao i ti koju godinu više,
i kad budu klinci oko tebe bit će ti jasnije;) Prečesto sam na ovoj stranici ... Ne ljutim se.A nemojte ni vi se ljutiti;) Ali svejedno mislim da ovome videu nije mjesto na ovome forumu. Šta ćeš,ostario sam izgleda,konzervativan... Malo se šalim,ali u stvari sam ozbiljan. Razlika u mišljenjima... |
Pa ljudi moji film ko film ,samo steta sto je skracen pa nema kraja, a ja bas znatizeljan
kako je zavrsio? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? JESU LI SE UZELI ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org