![]() |
druze..malo sam preleteo pogledom..
meni se svidja repertoar.. samo da nije vjencanica malo visoko dmol.. originnal je cism. eto samo to..ma picite komotno,nemoj da razmisljas. puno srece |
Hvala na odgovorima svima,evo sad sam uzeo sklapati neki blok laksih pesama ,tj balada,pa ako imate neki predlog koje su naj ono ok za svirku nekih 10-tak komada...
Pozdrav |
Evo ti moji predlozi za laganije pesme:
Sve je surovo - Z. Samardzic Odkad te nema - Saban Podsjeti me sta to bjese ljubav - mislim da Oliver peva Pogledom me miluje - Z. Colic Rano je za tugu - Haris Tebe da zaboravim - Saban Shadrvani - Saban Kad ljubav zakasni - S. Matic A ti si izabrala njega - S. Matic Ti si mi bila naj naj - Indexi Bacila je sve niz rijeku - Indexi To su samo neke divne balade, koje su mi sad pale napamet, a ima ih jos kolko oces :) |
isti slucaj i kod mene samo bez pevacice prosek god nam je 21
fora za takmicenje na maturi je super ideja.... samo napred cak imate i viska repertoara....(120) je sasvim dovoljno slozite pesme po ritmovima tj. dizite masu i nemojte presecati npr. rumbe sa molskim baladama i to sporim to ubija svaku svirku... good luck & nice groov |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org