![]() |
alene donesi tu yamahu ako mozes do mene pa cemo vidit sta se moze"ozbiljno.
evo znam da si i moj komentar cekao hehehe pozdrav |
Citat:
|
Citat:
|
@bolerobend
@makso Samo smireno....:D Ajde mi da nazdravimo...ko shisha klavijature,pa necemo da se posvadjamo oko toga ....a i inace je sve samo aspekt gledista.... ne? Zivjeli:lol: |
Gega,brate,živio.Ne svađam se,nego ne volim kad je neko sarkastičan prema meni,pogotovo,neko ko ima godina,koliko ja tezgaroškog staža.Pozdrav!
|
80% njih svira korg pa sad vidi,..
-ma dobro bas me briga..ti mislis tako ja ovako i to je to,, tako je i normalno.. -necemo se mi objasnjavati koje je preduzece bolje zar ne :D - jedino godine u ovom slucaju ne znace nesita jer su obe klav izasle pre par godina..te smo imaliu isto vremena da ih upoznamo. pozdrav |
Ovako momci, neka se momak sam odluci da poslusa dobro napucan PA50i PSR-1500 pa neka kupi a ne da posle kaze da ga neko preveslao. Ja jos uvijek tezgarim sa PSR1500 i sa triton le za solo, al ako bi isli komparisati samo arangere bez solo sintija, PSR1500 je defitivno mnogo vise nego sto mozete dobiti. Mixing console o kojoj yamahapsion prica cini cuda, boje imaju svoj filter potenciometar sa kojima mjenjate frequency, ostrina kontrasta boja i pojedinacni level, dodatna terca za umnazanje zvukova i prirodniju kvaliteteu zvuka, masa registracija, dosta dobra ritam sekcija, pa i DX zujalice, nesto harmonika, solidne gitare...eto svako nek isproba pa nek uzme sto mu pase. Pozdrav
|
Evo da kazem da sam uzeo yamahu i prvi dojam je da puno ozbiljnije djeluje od PA-50, a ono sto sam do sad uspio da vidim nisam se presao. Toliko za sada ostalo cu reci dok je malo bolje iztestiram!
|
cestitam na izboru:)
|
Odličan izbor,ako ti trebaju sređeni ritmovi,javi mi se PP-om i napiši svoj e-mail,pa ću ti poslati.Dobro došao u PSR klub.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org