![]() |
zdravo drug milancheshow ...
obecao sam da cu naci ko to svira i mislim da znam :) moje prvo sumnjenje je bilo tacno, znaci ovo svira BOBAN MARKOVIC a taj djumbus se zove "LATINO" iz CD´a "GO MARKO GO" mislim da je 2008 godine. a najinteresantnije je da sam ja bio na njegovom koncertu u becu prosle godine i slusao sam ovo LIVE ... braco moja, da ste videli kako su se svabe cepali kad su slusali bobana i njegov orkestar!! katastrofa! bili smo mi oko 20 jugovica a 300 svaba ... a hala mala malecka, nisi mogo da se okrenes a da ne dotaknes neku svabicu ispred tebe... ja odmah "culdigensi bite" :lol: pozdrav svima |
Pa i on je bre brate ukrao......:D
Ja odavno imam ovaj snimak..... |
evo ova stvaru izvodjenju MIKI CORTANA
Dodato: Evo ista ova stvar samo u izvodjenju romskog orkestra PLAVE ZVEZDE iz VRANJA!!!!!!!!!!!!!!! Dodato: http://www.houndbite.com/?houndbite=10674 POSLUSAJTE KAKO ZVUCI OVA STVAR KADA SVIRAJU PLAVE ZVEZDE!!! |
Ej,sviram i ja to.........:D:D Da vidis kako ja to sviram........=))
Ljudi,postavio sam vam original snimak,a sad ko je sve to presvirao to nije ni bitno..... |
evo momci ovaj link, slusajte i vezbajte ...:D
buraz djavolak, ako imas neku priliku da to posaljes cokiju da i on poslusa pa da uvezba malko ... :D e sad ko od koga ukrao - svaka mu cast. bez ljutnje momci, malo sale pozdrav grandia http://www.houndbite.com/?houndbite=10702 izvini drug milancheshow .. nisam video da si ti vec postavio "original" |
Po meni je svako odsvirao dobro na svoj nacin,imam osecaj da ne gotivite Cortana ni malo!;)
|
Ovo nema veze sa gotivljenjem nego ko svira original melodiju.....
|
drug djavolak .. pa pisao sam bez ljutnje i da se salim malo ...
ebiga, ne smes uopste da pravis nikakav smeh .. znamo mi svi kako dobro svira cortan - tu nema diskusije .. ali malo da se salimo nije neka uvreda ... cokija jos nisam licno upoznao ali bio sam na pice sa kostica, sa aleksom cergara i bobija .. sve fini momci i veoma dobri muzicari eto jos malo mi stigne mikseta pa cu ja da ubacim nesto vlasko a buraz nemoj da kazes da to coki svira :lol: ... mislim .. nemo da se ljutis a izgleda da cu ja da dobijem miksetu za novu godinu jel onaj svaba me prca a ja sam mu vec platio za to =)) sta se tice vise verzija nekih pesama ili kola ... i meni se svidja po neki put neka verzija koja nije original ... zavisi koju prvo cujem naprimer: "kad sam poso cveto ... " od badjija mi se vise svidja nego ona od sabana (nek me neko ispravi ako sam pogresio ime pesme ) pozdrav svima |
Ma opusteno Grandia uzivaj ne ljutim se taman posla nemam potrebe da se ljutim na nekoga od vas na forumu!:lol:
|
@grandia
Jao bre grandia........:D Cvetu ne peva ni prvi ,ni drugi,nego treci.........=)) Ali da ne skrecemo sa teme.......... A ovaj instrumental je u originalu najbolji....po mom ukusu,ali ima stvari cije obrade mnogo bolje zvuce od originala........ Nema veze......bitno je da nam se svidjaju lepe stvari.......:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org