YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Amadeus band (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7230)

marco 26.12.2008 14:33

Odlicni muzicari, ali se ne zna ko je bio jaci. A pevac mi se UOPSTE ne svidja.

TomyCroSound 26.12.2008 15:02

Khm...

Pjevač im je li-la al, to je stvar ukusa...
Što se Amadeusa tiče, sve 5, ali
primjetio sam da klavijaturista s kosom malo pretjerano mlati glavom (ja sam izdržao 10sek) i primjetio sam kako mu prsti drhte...
e, sad, možda to ne bi trebalo ovako javno iznosit, al, na čemu je on? :-O

Enes-am21 26.12.2008 15:48

pjevac je malo drukciji od ostalih... oni su svi rokerski nastrojeni, dok na njihovom oficijelnom sajtu, u odjelu za biografiju, pjevac za sebe kaze da voli parfeme i voli slusat olivera dragojevica... ali to ga ne cini losijim od ostalih... meni on ima fin glas... dok je Boki klavijaturista ubica, i sto se tice svirke a i pjevanja.. o tome vec ima jedna tema u odjelu workstation/korg... slusao sam ih nedavno u sarajevu, stvarno momci razvaljuju.. poskidao sam sve snimke uzivo koji imaju na internetu, i to zvuci nevjerovatno dobro... drago mi je sto nisu ograniceni na jednu vrstu muzike, vec na svojim nastupima sviraju sve, od deep purplea do 'moj dilbere'... inace, gotivim Amadeus bend i to mnogo, jer su, jednom rijecju, najjaci!!!!

i sto se tice drugog klavijaturiste, koji mlati glavom, mislim da je to malo pretjerano, ali sta ces, ako covjek tako dozivljava svaku pjesmu koju sviraju, onda je to sasvim ok

gibanica 26.12.2008 15:52

mislim na malog debelog klavijaturistu..,nije debeo,,ja se zezam..al jeste mali.
imaju jednog gitaristu al su u hn na svirci imali nekog prijatelja koji je radio tad..

aj videcu ovih dana da okacim njihove svirke.
u mp3 formatu su nisu video.

EDIT:
evo okacio sam amadeusa,al nesto mi se tripuje komp,ja posaljem al se nista ne pojavljuje kod operatora.
ne znam sta je.:confused:

Vaxter 26.12.2008 18:30

Brishemo fajl, eto to je...
Kao da ne znash da postoji zabrana za postavljanje piratskog materijala...
Gibanice, sad sam ozbiljan!
Josh jedan najmanji prekrshaj i dobicesh 6 meseci!
Ne znam da li ne razmishljash, ili to radish namerno, ali pravish jedno ****** za drugim...
Dokle vishe da ti se oprashta?

milanche007 26.12.2008 19:02

KOSMAJAC CE NJIH SVE DA PREJEBE SA SVIRKOM I SA STILOM!!!!!ko ga je slusao u zadnje vreme videce da se dosta naslusao te svirke,ima dosta tih fazona,vidi se da je gledao u njihovo dvoriste:-)samo mora da menja bubnjara,mislim da ce tesko naci bubnjara koji ce da gazi bubanj kao IGOR!

DjoleBn 26.12.2008 19:13

Milance, upravu si, bez onog malog razbijaca nista...

josipv 26.12.2008 20:17

Je istina je,Kosmajac je puno toga uzeo od amadeusa i nemoze se reci da nesvira dobro ali po meni Boki je za sada najjaci,a i samo pjevanje Kosmajca meni se osobno nesvida...ali o ukusima se ne rasparavlja!

Bubnjar mu je isto dobar i kopira dosta Tokana i ako tako nastavi bit ce vrhunski bubnjar jer od ovog "rasturaca" se moze jako puno nauciti!!

gibanica 27.12.2008 11:40

@vaxter

sta je piratski covece boziji uzivo snimak ,kako moze biti piratski. :-O
mozda sam ga ja snimio?!
ovako: snimano je u klubu ex u novom sadu.
demo snimak daju vlasniku kluba. vlasnik je dobar drug sa bratom moje devojke i znamo se 10 god. oni mi dali snimak.

ljudi na forumu su trazili da okacim i ja sam uploadowao.bez zle namere.

znam da ne smeju originali.
osim toga,u pravilniku ima 2000 zabrana!!
dal mislis da ja mogu da popamtim sve?!
*ebla vas pravila necu vam ni ulaziti na sajt 6 meseci,ne moras mi davati nista.

josipv 27.12.2008 14:45

Care ajd ti to stavi negdje na Rapidshare ili nesto i daj link!

Trenutno vrijeme na Forumu 00:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org