YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Akordi i partiture (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Dado i Sako Polumenta - Ljepsa od noci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7229)

Sejox 23.01.2009 21:57

Covjek je trazio akorde iz nekog njemu poznatog razloga.
Dobio ih je i to u istoj harmoniji na dva nacina ispisane.
I to je to-gotova prica i tema je zavrsena.Svaka dalja prica je suvisna.

Vrijeme je za THE END.

milanche007 24.01.2009 21:38

ja razumem da neko trazi akorde za tmepru od dzibonija ili za nesanicu ili ne znam sta vec ima tu zafrkancije za nekoga ko bas ne poznaje harmonije,ali za ovakve pesme lepsa od noci i tako te tatatatira pesmice traziti da se napisu akordi mislim da je glupo ...a suludo bi bilo da mi pisemo akorde za te pesme.pa sta kaze profesor na fakultetu kad se upozna sa ucenicima ,NE POSTAVLJAJTE GLUPA PITANJA.opet pretpostavljam da ljudi koji pitaaju da im se ispisu akordi za ovakve pesme tek pocinju da se bave muzikom,ali uz malo truda bi mogli sami da skinu ovu pesmu.ljudi na pa vi mozete da usporite pesmu na windows medija plejeru ili nekim drugim programima,tu vam se nemenja intonacija pa cete moci da cujete sve...a sad vi krenite da pljijete po meni,:D.pozdrav svim kolegema na planeti;)

nidzabg87 25.01.2009 22:59

Citat:

Originalno postovano od milanche007 (Post 68095)
...a sad vi krenite da pljijete po meni

hahaha, ma bolje bre da pita covek ako nije siguran ane posle da pevam a u pozadini se cuje 'pakleni orguljas':D sa svojim horor akordima...:D a desavalo mi se to pre, i rekoh sebi, nikad vise sa muzicarima koje ne poznajem...:D

Milivoj 25.01.2009 23:07

Nije to bitno sad dal je medvedja usluga ili ne!! Ako je covjek trazio neko je napiso i kao sad je bitan harmonski sluh i skidanje pjesam uopste tema nema veze stim!! Pozz

igorr 25.01.2009 23:22

uuuuu

sreca pa imam fajl....ha,ha ,,,,

ERKOOO 26.01.2009 03:08

Citat:

Originalno postovano od igorr (Post 68292)
sreca pa imam fajl....ha,ha ,,,,

Pa sta ces onda ovdje,ovo nije stranica za fajlase nego za muzicare!!!

hammers 26.01.2009 10:27

Citat:

Originalno postovano od Milivoj (Post 68291)
Nije to bitno sad dal je medvedja usluga ili ne!! Ako je covjek trazio neko je napiso i kao sad je bitan harmonski sluh i skidanje pjesam uopste tema nema veze stim!! Pozz

Ne potezem raspravu i nemam nameru za tim, al kako bre nije bitan harmonski sluh? Ja sam mu rekao za njegovo dobro da se prvo POTRUDI, pa gde zapne (a ako mu zapne u ovoj pesmi, onda...) da pita. Kad bi se svako trudio, bilo bi mnogo kvalitetnih muzicara. PoZzZ

Dr.Abdul Ihmet 26.01.2009 14:50

Ahahha...pa vi ste suo.....pa muzicari ....sta ces.....ja mislim da niko nije u pravu...ja sam najpametniji.....ajd da diskutujemo koliko sam ja pametniji od vas ...:-)

Ma dobro .....i ja ponekad ukljucim Van basko kad me mrzi da se smaram i trazim akorde ...jbg .

Mozda coveku hica.

Milivoj 26.01.2009 15:24

Shvatam hamers sta hoces rec al mozda uci covjek na pamet pjesme i sta bi sad!! Ne treba se raspravljat treba samo da se pomazemo i to je to!!!Pozz

igorr 26.01.2009 17:28

Citat:

Originalno postovano od ERKOOO (Post 68316)
Pa sta ces onda ovdje,ovo nije stranica za fajlase nego za muzicare!!!

prv;zjeabvam se...ako ti je to tesko skontati...

Trenutno vrijeme na Forumu 11:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org