![]() |
U download-u ima svega i svacega,samo treba malo da se pretrazi...
|
Lestvice
Okacio sam ja program za ucenje lestvica. Zove se program za ucenje lestvica ili Lajkov program. Ja sam ga licno pisao. Imate ga u download sekciji. Uskoro cu napraviti novu verziju pa cu okaciti da je skinete. Ja sam ga napravio zbog sebe a ispostavilo se da se mnogima dopada.
|
Da ne otvaram novu temu,ima li neko skale sa ispisanim PRAVILNIM prstoredom za LEVU ruku za osnovne skale,dur-mol-orijental posto nemam literature za klavijature,klavir?Hvala!
|
E da i meni bi trebali prstoredi za lijevu ruku, jer sada radim neke vjezbice sa obje ruke pa moram da vjezbam tako! poz
|
evo ja cu da ispisem prstored za sve lestvice, i durske i molske...sa povisilicama i snizilicama, i stavicu na download... trenutno nemam vremena, ali do sutra prekosutra cu da stavim...
|
Ako moze i za lijevu ruku da nam ispises. poz
|
Najbolje za ucenje lestvica je "Prirucnik prstometa, skala i akorda" - Ladislav Šaban ...tamo su napisene sve lestvice i prstoredi kako i nacine vezbanje akorda
|
++
jel ima netko taj priručnik od ladislava šabana skeniran?
|
Jeste proslo 6 godina od zadnjeg posta ali pokusavam da nadjem ovaj prirucnik od Ladislava Sabana (Prirucnik prstometa, skala i akorada za klavir) za klinca koji ide u muzicku i ne mogu da nadjem. Ja sam imao tu knjigu davno ali verovatno sam je dao nekome ko nije vratio pa sad moram da trazim ali ne ide lako...
Ako neko slucajno ima knjigu pa da se skenira ili ima vec skenirano mnogo bi mi znacilo. Hvala unapred |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org