YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sistemi (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Razglas,mali ali ubitacan (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6878)

Dule Va 30.11.2008 18:16

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 60741)
Jel' radio neko na Jolly FBT kutije i da li je neko radio na nesto manje od 12".Kako to radi?Konkretno me zanima 10", ali svaka informacija je dobrodosla.

Max 4 je pojam za Jolly.Imam Max4 nekoliko godina nikada me nisu izdale,lagane su mozes obe da nosis u cugu.
Jolli sam koristio jedno vece i rekao nikada vise.

svirko 01.12.2008 09:06

Pozdrav!

Kolega jeftabgd, oprosti,
ali ne bih se složio sa tobom, jel ja koristim X-Audio DSP 1000, koji ima 100 preseta digitalnih efekata, plus još nekoliko potenciometara sa kojom možeš štelovat snagu i duljinu nekog efekta.
A ima od delay-a, hall, echo, reverb, delay-reverb, do nekih specijalnih efekata,stvarno ima za svakoga.

jeftabgd 01.12.2008 14:09

@Svirko-Moja iskustva sa tim mixetama su ravna nuli,pa zato i pitam,moze li se sta uraditi sa tim.To sto ti kazes je vise nego o.k.A i pevaci su brate komplikatori do *aja,samo nesto izmisljaju.Najjaca mi je prica kad mi se zale da im mikrofon nema m*da.=))

svirko 01.12.2008 15:33

1 Privitaka
Pozdrav kolega jeftabgd!

Evo, najiskrenije, ja ti kažem, kad sam ju kupovao, i ja sam bio skeptičan, jel stvarno nikad nisam čuo čuo niti za te kutije, niti za takav mikser.
Al evo mogu ti reći da nisam požalio.Jest da je to navodno kopija Dynacorda,ali mikser radi perfektno!!
Efekata ima koliko hočeš, možeš mu dodavati jačinu, dužinu efekata .....
Stvarno sam prezadovoljan s njim.
Uostalom, evo jedna sličica, ja konkretno koristim model DSP 1000

Pozdrav svima

vujanov 01.12.2008 16:44

jeftabgd,
ja sam male sviccice radio sa Pi vi 10-tkama, brate lepo slatko, a bile su to manje zabavice za 50-60-tak ljudi...male su zgodne su...mada sad radim na vecim kombinacijama...al treba imati i nesto manje, tako....POZDRAV

jeftabgd 01.12.2008 19:13

@svirko-Brate,pa ovo je kopija Dynacorda i to veoma dobra.Svidja mi se i 1000 i 800,kojiko mogu da preracunam kune u dinare pa u evro ova 800 dodje oko 400 e,sto je znatno jeftinije od PM600,a deluje bolje i svakako je jaca.

svirko 01.12.2008 23:16

Prijatelji

@ jeftabgd, i
@Rolandinjos,
ako želitte, ja mogu baš poslikat malo pobliže mikser, pa stavim slike, ako vas zanima, stalke,kutije i ostalo šta sam kupio,
Imaš pravo, prijatelju jeftabgd, za mikser kažu da je kopija Dynacorda, a za kutije da su kopjie ElectroVoica.

Srdačan pozdrav!!

jeftabgd 01.12.2008 23:41

Svirko,slikaj i stavi slike da vidimo jos neke detalje.Ja sam vec poslao mail ovim momcima koji su zastupnici za Hrvatsku,pa se nadam da ce mi odgovoriti.

gega 15.01.2009 20:22

Razglas,mali ali ubitacan

Bose L1 Cylindrical vam mogu preporuciti.
Prethodnik modela L2 sto je kolega Rskoc vec pomenuo sa tom razlikom sto je postolje stabilnije i nema lcd Display,Ima vecu snagu i nov kosta 1900€ a polovan se moze dobiti vec i za 1400€ u zavisnosti dali ima 1 ili 2 bass kutije.
Na zapadu je jako popularan i jedan i drugi model.Sklapa se za 5 minuta,lagano i jednostavno za transport.
a sto je najbitnije BOSE KVALITET.

bojanzivkovic 15.01.2009 22:00

Yamaha EMX 512 i dve EV Sx300 - za manje svirke, radi kao top novo sa kablovima oko 1600€
A vece svirke nosim daleko mocniju kombinaciju ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 12:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org