![]() |
Ajmo sad da svtko odsvira po 5 tonova da napravimo i melodiju :D :D
|
Mastrubiram tastaturu, svakog dana po pet sati
Ali ona moju neznost, nemoze da meni vrati Dirao sam njene tipke, kao da su zenske grudi Svaki dodir, svako slovo, osjecaje nove budi Kada treba da napisem, neko slovo, neku rimu Najbolje to radim kad sam, s tastaturom ja u timu Jer nas dvoje, kao tandem, pisali smo dosta puta Sve sto sanjom ja ucinim, bez problema ona guta |
Citat:
|
Eto nama velkog hita,
veceg nego moja kita! Sada pevam zeni hit, jer sam svega vala sit! et...mali doprinos... |
Dobri ste svaka vam cast!:D
Al sam se ismijo:lol::rotflol: |
A na kraju ovog stiha,
i ja starac da se javim, crko mi je laptop sada pa ću ženi da uvalim. Ali mi nešto čudno bilo, kad sam ženi lego spati, kad li ono u sredini poštaru se kita klati |
Na yu-midi svaki dan sa vama,
dok me zena sa kinezom vara. Meni sada nema mira, a nju komso i dan danas dira. Nek je dira al nek me se mani, da mir dodje mojoj ludoj glavi. Sad cu komsu ja da slomim, a njoj kosti da polomim. Ebg, mi poceli sa jednom pijesmom a izgleda da nam moze biti i za kompletan album :D |
Obratite paznju drugovi,na mladje i starije maloljetnike,koji procitase
sve sto vi napisaste.Da se rano ne "probude"....:) Ne citajte djeco ovo, preskocite svako slovo ovo pisu stare "kosti" koje samo vole bosti. Ima puno drugih tema, ova vodi do problema u kuci im glavne zene, oni glume supermene. Na yu-midi svasta ima, ovaj forum svakog prima otvorenih sirom vrata, cekaju vas kao brata. Sklepacemo pjesmu neku, da rasturi diskoteku, bice mozda za kafanu, necemo joj trazit' manu. Pocnimo je iz D dura nek' veselo samo gura, jer od neke molske pjesme, teku suze ko iz cesme. D-dur,E-dur,A to je pjesma ta, gle stihova,kao suma pozdrav raji sa foruma. |
Zajeb'o me je Kaspersky,
bice da je busan bio, propustio sta ne treba debelo me zakitio! Devojci mi raste tiba i svadba se meni sprema dosla mi je glave riba od Kasperskog vajde nema. |
mjesec sija ko tepsija draga moja hajmo na cevape!!!!!!:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org