![]() |
okay havala vam puno
ubacijo sam boje hvala puno
|
Baš nam drago...Neka si skino muke...
A ubuduće kolega kad budeš šta trebo prvo molim te pročitaj forum ima temi RAZNIH sa mnogo koristnih odgovora...Može? |
ok cito sam kolega ali nista nije moglo a sad moze
|
zdravo svima,
meni se javlja cudan problem na TR-u. kad ubacim set napr. Valjevo ili kosmajac2 (ovde sa download-a) desava mi se da da se kace tonovi u COMB. znaci ton svira bez prekida i koji god ton jos sviras i njega samo doda i tako da sve pomesano bruji. tek kad promenim boju onda stane ali cim stisnem ponovo dirku opet isto. dali je nekom poznat takav problem i do cega moze da bude. na primer kod seta SULETRX se to ne desava :( unapred zahvalan i pozz svima |
a isto kode mene
kad sam ubacijo boje kad ugasis klavturu pola boja nerade neznam sto ?
|
Svaki put kad ugasiš klavijaturu on zaboravi ,odnosno svaki put kad upališ klavijaturu moraš LOADirati (traje oko 10 min u zavisnosti od toga koliko ti je veliki (MB) set).Znači:MEDIA-LOAD-kurzorom osvetli KSC(ako ne preloaduješ nego loaduješ ˝tvoj˝set)-UTILITI-LOAD SELECTED-OK-sa INC (ispod točkića)štikliraj :load ˝ime seta˝PCG -pa OK .Počinje učitavati.Pa onda možeš da sviraš.Tako svaki put.To je možda jedna od mana TR i Le što mu treba vremena da napuni RAM ,naspram nekih drugih tritona.;)
|
Moras svaki put ucitavat ponovo boje jer se semplovi gube iz RAM memorije kad ugasis synth. Ja poslije uvijek ucitavam samo .ksc fajl. Pozdrav
|
Vlajko probaj da ga preloaduješ- ALL ,sa setom koji hoćeš da koristiš.Ili ga vrati na fabrično pa posle loaduj izabrani set u fullu.
|
Citat:
|
Postovi mu oznacavaju koliko je dao odgovora a downloada koliko je imao je nesto drugo!Imao je i brojac toga ali od zadnjeg uredjivanja strance se izgubio i broj downloada i broj uploada ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org