![]() |
a ljudi moji covjek ima dobre ponude, setovi su mrak samo tako hahahahahahahahahah ali moze i zamjena ako nemas para krš set za dobar set, on mjenja i ficu ali samo za novog mercedesa, tako se kupuje nove klavjeture na natezivanju drugih imene je kontaktiro ali sa nimalo srece :), objasnijo sam mu da moj set nije na prodaju nije na zamjenu i da ne kupujem ne ja niti moje kolege nikakvog seta, tako da ja mogu da priporucim da ako ste spremni mercedesa novog da mjenjate za ficu onda kupite i taje set ako ste drugog misljenja onda zna se odgovor :). ljudi pozdrav!!!
|
auuuu pa opet ovaj amel..
ovaj tip je ovdje clan na forumu.pod nickom KRNJO..imali smo vec par razgovora ja i on zbog tog postavljanja setova i prodavanja..tip zivi u hamburgu i treba mu otici direkt na vrata i razjasniti neke stvari...kao sto nedim kaze nije znao da je upali,,dobro sad je naucio da je upali ,ali jos nije naucio ubaciti sempl u pa800..ali je naucio makar da preimenuje setove..jebiga ljudi to je jako bitno za trgovackog putnika..a to sto prodaje eldar.set ja znam da bas taj eldar nema pojma o ovim stvarima..taj eldar je fin momak,tuzlak...dobar muzicar ujedno..a ovome amelu-krnji dati jednu bananu za sledecih 14 zivota..
|
Varas se Elvise, taj Eldar je jos vece govno, ovdje je na forumu sa nikom Eldar nesto,
proslu godinu me je citavu godinu gnjavio na MSN trazeci mi stvari i razna pitanja o sintu kad pre 3 meseca postavio na you tube stvari i hoce da menja stvari al bar je bio iskren, reko mi iskreno da nisu njegovi da samo on malo kombinirao i ovo ono pa prodaje, Eldar je jos gori od ovoga, nisi jos naletio. A ovaj eto 3 put mi na mail vec reply kaze da su sa Eldarom zajedno set radili. Plus kaze da ovo radi namerno posto su ljudi govna i zato namerno prodaje tudje setove a mozda sve ovde skunuo. To se sve treba u usta spucati...al videcete, nacice nesto te ljude jednog dana, dvojica su vec najebali dobro. |
a pitajte ga tacno prvo od koga on ima te setove sta prodaje:D:D:D:D
prije jednu godinu kad sam mu poslao 3 x 700 mb setova bilo je super pa isto prije mesec dana prodavao i meni |
Ne mogu da shvatim te ljude koji prodaju tudje muke!
Plus jos cene su im da se us**es... Vratice im se to jednog dana duplo! |
Ljudi ako niste za kvalitetan material,ne morate da pljujete po njima....
To su jako dobri momci,i veliki muzičari a vama ako je krivo što niste takvi vaš problem... Ja obojicu volim i poštujem i u Evropi nema tako dobrih momaka... Stvarno svaki set je vrjedan zadnjeg centa i dobićete vrhunski kvalitet zagarantovano... Kad bi u istini bio ovakog mišljenja gore,uzo bi 2m štrika i ošo se objesiti u šumu... Šteta komentara za takve primitivce...A taj KRNJO će pod hitnom postupku da leti... Koliko je danas... |
Svirajte na klavijature bez semplova i nema problema.........;)
|
Krnjo je odleteo odavno... :))
|
Pa Vaxter sto ga banova,ja bas konto da kupim te ritmove hahahahahahahahahahah
|
Brate, ovo sam video na svakom sajtu koji sam ranije posecivao da bih uredio kljavu dok nisam naleteo na yu midi naravno. Znaci ovo ti se bas svuda reklamira. Iste cene i isti setovi... Znaci ne mogu da verujem...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org