![]() |
Ovaj...da si zensko pa da povadis...ovako kako hoces!
|
cuj, ja idem u medicinsku skolu i sestra mi je apsolventica medicine i mogu ti sa sigurnoscu reci da ne radis gluposti, ako ti krajnici stoje tu u grlu nije ih Bog dzaba tu stavio, oni su ti jedan od limfnih cvorova i stite te od razlicitih bolesti i zaraza. Znaci ako ih uklonis olaksavas mikrobima ulazak u svoje tijelo, nemoj po bilo koju cijenu koju zaradjujes pjevajuci da unistavas svoje zdravlje ;)
MARNEL |
Znam dosta prijatelja koji su imali problema sa krajnicima...operisali su i eno ih zivi i zdravi ko i ja hvala Bogu!
|
Hehehe...Ja sam ih operisao jos kao klinac pa evo pevam hvala Bogu odlicno!Sto bi drzao upaljene krajnike i ceo zivot se mucio sa upalama grla i cudima!Podjes lepo to operises i zdravo djaci ;)
|
Tacno...I ja sam ih operisao pre par godina...Bili su to "Konjski krajnici" =)) Znaci ogromni su bili :lol: E A sad, da kucnem o drvo, problema nemam, jedem sladoled k'o kreten, pijem 'ladnu vodurinu i nista mi ne smeta :D
|
Veliko HVALA svima koji su se javili! Zasad cu jos probati ljeciti, a ako ne uspije , van! Hvala jos jednom!!!
|
pa probaj...ovo sto neko rece sa medom je jako dobra stvar, a i moj savet pre svirke pojedi malo suvih sljiva i videces kako ce ti biti lakse...to radi moj pevac kad se zapadne da radimo cetvrtak,petak,subotu i nedelju...e,u nedeju kad ne pojede sljive moram sve tonalitete da mu spustim za po ton,a sa suvim sljivama kao da nam je prvi dan...neverovatno....(nemoj samo puno da se ne ukenjas);)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org