![]() |
Ljudi ba...ovo je luda emisija do jaja.Zove se Nocna Mora i moze se gledati svake subote od deset navece pa do tri izutra,sve uzivo.Prava ludnica pocinje od pola 1.U zadnje vrijeme gostuje jedan dedo harmonikas,pogledajte,deo rastura al bas rastura.Ja se napio sam kad sam ga cuo.Svaku mu cast.
|
hahaha...a na kom je programu?
|
Imas na Kiseljaku ...to je ovaj prvi klip,a za ovaj drugi ne znam.Uglavnom emisija da se upisas od smijeha,ja se uvijek ismijem ko budala.Al kad sam cuo dedu kako razvlaci harmoniku ja se izgubio,to terci nabaco haos...Zove raja narucuje pjesme i nije bilo nijedne da ne zna.
|
Nisam mogo mimo ovog...Znal ko Bogati koja ovo televizija prenosi i koja je ovo emisija i ko je ovaj lik LAKI?
|
O boze...... =))
|
Nenzam dali sme ovo da psotavim ali da znate bar da je pevacica :))
http://tuzlica.blogger.ba/arhiva/2007/02/14 pogledajte sa kim saradjuje s kim se svadja..i pogledajte je nje ;)) |
Trazilste ko je Sladja epa vidi te ;)
|
auuuuu odgledao sam obe "pevacice" na pocetku i prosto neznam shta da kazem..... onu Sladju ne bi ni u bordel primio a ova druga je bolje izgledala u onom filmu Jetset ako je neko gledao (crtani gde vanzemaljci ubijaju narodnjake :D) .....
|
ha ha ha ha :))
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org