![]() |
Eto vidis!
Da si napisao u svom profilu da si iz Vlasotinca,verovatno bi se i videli.......:D Nije bila svirka u pitanju nego Vaxter tamo odrzava bezicni internet,pa kad je vec bio blizu Nisa mi resili da se nadjemo.......;) Ima li ga Bata gitarista sto radi sa akusticarima.Kuca mu je tu kod restorana.......:D Ako ga vidis,pitaj ga jel zna da svira kontrabas ko Dzimi Hendriks.....;):) |
Hvala bogu da nije bilo Vsichko Pederasi...
|
Vsichko?
Ne kapiram...... |
Onda izgleda da nisi na granici Bugarske, pitaj Mikija, recice ti on.
|
Evo sad gledam sliku broj 2 u prvom postu!=))
Pitanje za sve..: Sta Vaxter pokazuje koleginici koja nas slika?=))=)) |
evo ja,evo ja.... (za peticu)....TO je njegova skriveni znak za onu stvar....
Ko veli: (daj kad izađem na wc dođi za mnom da se bolje upoznamo)... cccc,il si ti ovo napravio montažu,nešto jest... A vidi ga kako je umoran i iscrpljen,mora da je jadnik cjelu noć vadio kukuruze... |
ne razbira kolega 6to mu kazva6 na balgarski Nedime :D vsi4ko = svi, sve itd.... pa pisalo je jedno vreme u profilu da sam iz Vlasotinca neznam ni ja shto sam izbrisao, a znaci Vaxter je taj krivac shto mi sad net radi malo bolje.... hvala Vax, e najebasmo od tog wirelessa ovde......... kad dolazite opet javite mi unapred idemo da popijemo neshto..... pozZ.
P.S. na kog Batu mislish, shto svira u kulturno-umetnickom drushtvu jel taj? aj opishi ga jer svi se znamo ovde.... |
Nosi naocare......
|
znam ko je pozdravicu ga.....
|
1 Privitaka
Evo,
oprostite, malčice kasnim....evo jedne slikice, koju smo snimili na jednoj benzinskoj, prilikom susreta kad su kolege Alix i Hajro išli na turneju u Odžak. Hebiga, onaj najnajnaj ljepši se ne vidi....normalno ja.....jel ja sam slikao. Inače, redom su:Hajro, Mirza, Alix,Dane, Dejan.....iiii, gle,gle.....neke dvije dobre tete iza..... Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org