![]() |
Citat:
Alixe obrati paznju na clan 10 pravilnika sajta. |
Za mene licno nikad nece biti bolji ni od EXTREME ni od MOSS, al da moze postici
mnogo vise to su fakti. Sad mene sto se nikad nije svidjao to je druga stvar. On moze mnogo toga postici al ne ono sto je meni potrebno. Znam ja vrlo dobro sta je EDS al Filteri su ipak kompleksniji, na nekim bojama postignem stvari koje su slicne MOSSu dok to nije bilo moguce na EXTREM. Radias sam je druga prica. Meni se licno ne svidja al neznam iz kojeg razloga opet je najpopularnija i takodje i najtrazenija masina od ostale Workstations a nije ni pola MOTIFa XS. |
Gdje se u M3 moze vidjet kapacitet memorije,kod tritona je to pisalo kada se klavijatura ukljucivala a okod ovoga nemogu nigdje pronaci?
|
Idi u Sampling i dole na kraju odaberu zadnju il predzadnju stranicu gdje ti pise
Sampling ili System info, pise ti tamo sve kolko imas i kolko koristis. |
###Alixe obrati paznju na clan 10 pravilnika sajta.###
Hvala na opomeni drug,malo sam zaboravio na to...No međutim ovo je tema u kojoj se naš kolega raduje da je dobio M3...Neka je sa srećom care a meni ako Bog da za koji dan stiže Extreme...Jaaj ima da se kočim satima od veselja....auuu... |
Hvala Alix nek je i tebi sa srecom,ja sam imao extrema tri puta i bio sam prezadovoljan sa njime,i sad ako mi se nesvidi m3,ponovo ga uzimam!
|
Extreme se vraca kuci! Remastered!
|
Koja je procedura ubacivanja os2.0?
Sta nitko nije ubacivao novi os? ubacio sam novi os ali tu se nista drasticno nije promjenilo,pricali su o nekakvom potpuno novom ROM-U ali sve je malte ne nostalo isto!:confused: na krivo mjesto?? na krivo mjesto?????? <!-- / message --> <!-- sig --> __________________???? <!-- / message --> <!-- sig --> __________________ |
Evo otprilike kako bi on motao Oriental, sve je unutrasnje bez Radias i Samplove,
ovo je dio od Seta koji ce biti gotov uskoro, svaka boja u Combi sa Karmom: http://www.speedyshare.com/812818256.html |
josipov mnogo srece sa M3
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org