![]() |
ha..ha...ha.. pa vi niste normalni.Napraviste roman za jedan ritam.Necu da objasnjavam nista nego evo Pupi nasao sam ti ritam i saljem ti.
|
Neznam sta ima toliko smesno,nije valjda da ceo svet svira samo Dvojke i Rumbe..... ima ljudi sto sviraju i druge ritmove......
Odsvirajte vi pesmu u lagana Rumba ili SaSa ritam,ja cu u Cocek ritam da vidimo ko ce bolje zvuciti,Sviracu i to ritam sto sam svirao pre 6-7 Godina u Pa80,znaci sve standardno od Pa80,a ne iz Pa2x...... Ajde Majstori :D |
Ma neka ne ljutim se ja druze Gago i tako nam je ovo mesto da svi nesto naucimo....Naucio sam i ja puno toga od nekih kolega ovde, priznajem....
|
@Djoko
Drugarce, ovoj forum e da se pomagame a ne da se ismejavame eden na drug...... Ako ne sakat da ti pomognat mislam deka ne treba da ti se ismejavat.....mislis oni se nesto posebno? |
......
Evo hocu ja Gago da se snimamo ;)
|
Evo ja kao iskusni bookmaker objavljujem kvote:
1 X 2 2008. GAGO-Marco7 2.5 3.0 2.5 Može se igrati u singlu, maximalna uplata 1000 rsd po tiketu, uplate primamo 10 minuta prije početka meča!!! |
ha ha, kako cemo sa Ziri komisija :D i koja je nagrada :D
Ako ima za nagradu neko Pecenje i ladno Pivce onda da se potrudim malo vise :D:D:D |
Kakav žiri, kakva komisija, kakve nagrade???
Pa zna se kako to funkcioniše u svijetu klađenja!!! Neko će uplatiti na "domaćina"(GAGA), neko na "gosta"(Marca) a kladionica, tj. ja ću se pobrinuti da dođe do neriješenog ishoda tako da naravno kesh dolazi u prave ruke... P.S. 'ladno pivce ionako škodi glasnim žicama, a i pečenje nije preporučljivo zbog holesterola, jagnjad su uglavnom klinirana, zatim tu je i globalnog zagrijavanja i sl.B-) |
Citat:
|
Bez tenzija...Od jedne nevine temice nastade cjela rasprava na 3 stranice...
Što se tiče snimanja,imam iskustva s tim-snimam odjeću sa ženski od 16-45godina pa ako ima kakva da bi "snimila" javljam se na "oglas"...ludilo... |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org