YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Pikan (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4912)

elvir 12.06.2008 14:25

hahaha taj ti je dobar krešo heheheh.

x3meSRB 12.06.2008 18:24

pricaju dva ciganceta... "auuu bate jesi lizo nekad cistu mindzu...????" - a ovaj drugi ce - "pa shta tu ima da selize kad je cista...???"

ramko 12.06.2008 20:19

Spiros Kottis

Neznam dali ste ikada culi za ovog grka covek radi fanatazija boje i semplove za korgove masine i casio cz 101 uglavnom orijentalne boje ima svoje snimke na you tubu hteo sam da pitam dali iko zna kako moze da se dodje do njegovih boja tj imali negde da se kupe?

mykeli 12.06.2008 20:44

AAAAaaaaaAAAAAa...Ovaj Ramko je legenda=))=))

medino 12.06.2008 21:02

Citat:

Originalno postovano od ramko (Post 40568)
Neznam dali ste ikada culi za ovog grka covek radi fanatazija boje i semplove za korgove masine i casio cz 101 uglavnom orijentalne boje ima svoje snimke na you tubu hteo sam da pitam dali iko zna kako moze da se dodje do njegovih boja tj imali negde da se kupe?

druze , pa vidis li o cemu se prica ovde.???=)) poludeli svi na yu-midi..ovo je definitivno...*-:)

kristian 12.06.2008 21:49

E a odakle se treba mjeriti , jal isto kao i mackama sto se rep mjeri od bulje ili ....

Sejox 12.06.2008 22:06

[quote=kristian;40578]E a odakle se treba mjeriti

Ako ne znas sam izmjeriti,onda zovi geometra neka ti on to fino izmjeri i okolcha;)

Inace,u principu se prvih 5 cm ne racuna-ostalo se mjeri-ovo radi tolerancije;)

Alix 12.06.2008 23:14

###Standard Spiros Kottis
Neznam dali ste ikada culi za ovog grka covek radi fanatazija boje i semplove za korgove masine i casio cz 101 uglavnom orijentalne boje ima svoje snimke na you tubu hteo sam da pitam dali iko zna kako moze da se dodje do njegovih boja tj imali negde da se kupe?###

Svaka čast i Kreši i drugima al ovaj RAMKO me je nasmijo najviše...Mi o alatu a on o nečem čisto X...

Inače da vam se požalim sa svoje 23 godine osjećam se ko djed od 80...
Neće da se diže kad treba,a vala ni veličina mu nije baš nešto...Sramota me reći da ga imam i da je moj,al jedino me tješi debelina-Ni tu baš i nije nešto...Ma kad bolje zamislim,nemam se ni š čim pohvaliti,izvinite na oduzetom vremenu što ste čitali moj post;)

BasariStudios 12.06.2008 23:30

Do njegovih boja se ne moze doci nikako, nit ih prodaje nit ih daje, jedini nacin je
sto smo nekoliko nas to preradili...inace direktno od njega nema nikakve sanse.
A druga stvar je to sto treba znati kako on to svira, imam njegove boje 100%
onakve kakve on ima al kad bi ih svirao ne bi ko njega opet zvucilo, imam i bolje
boje nego one al dzaba, nacin na koji se svira pavi boju da zvuci i drugacije.

medino 12.06.2008 23:49

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 40588)
Do njegovih boja se ne moze doci nikako, nit ih prodaje nit ih daje, jedini nacin je
sto smo nekoliko nas to preradili...inace direktno od njega nema nikakve sanse.
A druga stvar je to sto treba znati kako on to svira, imam njegove boje 100%
onakve kakve on ima al kad bi ih svirao ne bi ko njega opet zvucilo, imam i bolje
boje nego one al dzaba, nacin na koji se svira pavi boju da zvuci i drugacije.

:rotflol:=)) pa ti nisi car,ti si KRALJ !!!

Trenutno vrijeme na Forumu 14:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org