![]() |
Al če bit dupliciranih tekstova :D
|
i to moze da se izbegne ukoliko se samo malo obrati paznja i ako su tekstovi sortirani po izvodjacima.......
|
I ja sam za.
|
Slazem se!
Imam i ja dosta tekstova tako da tekstovi nece biti neki problem!;) |
Slazem se sa vama u potpunosti!
Bilo vrlo korisno! |
i ja sam za. moglo bi to da se uradi. imam i ja brdo tekstova u raznim formatima. nemam bas puno sa akordima ali sta imam, dacu. a ako neko primeti gresku u tekstu i akordima moze da otvori temu, kaze ta i ta pesma taj akord ne valja i to je to. neko ce valjda u medjuvremenu popraviti. a bilo bi svima korisno.
|
Citat:
malo se potrudit oko akordacije sa pisanjem...a sto nestima lako je napisat da nesto nestima ili fali... to je isto ko i ovo:jedno je uzicko kolo al se svira na sto nacina tako i sa akordima...ako nekom fali nek ubaciva sebi disove i susove...bitna je osnova ali nevjerujem da ce doc do svadje i prepucavanja jer pisane su pjesme sa akordima po forumu pa nije jos niko osto bez zuba...:D ...na uzicko mislio sam ovo...jedan je orginal ali ga svako krasi kako mu volja sa trilerima i ukrasima |
tekstovi
Ideja je super,valjalo bi da imamo svoju bazu tekstova,a svadja vec pocinje oko akorda a i kao sto je kolega rekao privuce pocetnike i onda krecu smaranjaka i otvaranja novih teme vezanih za akorde itd,Najbolje da se samo stavi tekst, a ako neki ima akorde jos bolje, eto.Ja sam za,ima puno posla ali vrijedi...pozzzz
|
Eve vi postaviv edna pogolema kolekcija na tekstovi i akordi.
Pobarajte vo downlooad. |
Ideja jeste odlična a i prijedlog da se stave dvije sekcije, jedna samo tekstovi, a jedna tekstovi s akordima, jer netko tko može pjevati i svirati neku pjesmu iz recimo G, drugi bi ju htio iz F ili Fis, e onda problemi. Ovako neka si sam neko odredi dali mu ti akordi odgovaraju. Ako da neka si skine, ako ne, neka si piše sam.
Pozdrav, Svirko |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org