![]() |
na to sam i mislio ima za njega sta hoces da nadjes za njega na svakom koraku i mnogo ga ljudi svira i zbog toga mislim da je prakticniji za primenu
|
ja ovde procitah da se moze naci le za 400e...ne znam bas,ali ajd...ako neko zna gde ima neka me kontaktira odmah,uzimam ja jedan
|
dobro opazanje medino,ja sam za LE ali za 400eur???:confused:
|
Ja kupujem 12 komada ako su po 400e!
|
ne,ne...da ne misli neko da se zezam,mozda nisam bas u toku...stvarno bih uzeo jedan a mozda i dva ako ima za 400e...decko je rekao na pocetku da ima oko 250-300-350e...ne znam uopste sto je ova tema krenula u smeru LE-a kad za 300e ima da kupi 3 oktave samo od le-a...
|
hocu i ja jedan,dzaba ljudi pricamo kad od te price nema nista:(
|
A koliko se realno krece polovan LE ? Imam Trinity pa sam nesto mislio da ga prodam ili mijenjam uz doplatu .
|
Koliko sam se ja raspitivao jer sam licno zainteresovan da kupim jedan, nisam uspeo da nadjem LE ispod 500 eura.
|
ma i to je povoljno,verovatno je u losem stanju...550e je neka najniza cena koju sam ja uspeo da nadjem,s tim sto je sint bio onako bas,mislim,videlo se da je svirano na njemu puuunnnooo,znaci neki solidan sintic sa karticom,eventualno citacem kartice ,torbom itd oko 650-700e...sve ispod je vec istroseno...
|
Ma da, ovaj za 500 evra je bio 100% ispravan, ali vidno "istrosen".
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org