![]() |
@No.1
neznam ko je krivo pročito al evo ja ču ponovit glavni naslov teme: Saveti za efikasniji rad sa klavijaturom Kako upoznati klavijaturu i bolje raditi sa njom pročitajte ili pitajte ovde. Isto tako mislim da je i kolega GALA promašio podforum. Mislim da bi obje teme trebale bit ovdje: http://www.yu-midi.com/forum/forumdisplay.php?f=40 |
jest kuci sredi stylove da drugom mozes dat kad ti zatrazi hehehe
ali u pravu si bez truda nema rezultata |
Citat:
|
Iz ovog citata mogu se otvorit 2 teme,pošto su navedena dva naslova :D
|
Neka tema stoji pored JUZNI VETAR, da ne bude zabune... Koga bude interesovalo, neka otvori, nemojte se oko toga prepirati.
E da, jos sam htio reci jednu stvar, sve kolege takodje molim za iskustva vezana za klavijature, aranzere, ko je kako sredjivao klavijaturu, bez semplova i sa njima... To svima ide u korist... |
Citat:
|
Dobro buraz ako je tako,onda OK,evo ja se izvinjavam javno,jel nesviram baš JV nešto puna pa temu nisam čitao do kraja,pošto si naveo da je post posvečen samo fanovima i ljubiteljima (obožavateljima) Južnog Vetra.
Pozdrav. |
Ja pripadam ovoj grupi:)
|
Citat:
|
...hahahahahahahahahaha
....nemoj da me neko krivo shvati....ali ova tema i ovi postovi.....ko ispiolja kucu (skoro veze sa vezom nema)
vise postova o tome gdje je trebala ic i kako se trebala zvat nego nesto o iskustvu.... aj da bubnem i ja nesto.... inace,zenske pjesme i zenski repertoar nesviram(jedino neki standardnih 20-ak pjesama) e sad kako koju pjesmu odsvirat u kojem ritmu sve ovisi sta si sviro prije toga(mislim koji ritam ili tako nesto) primjer:nada topcagic jutro je jutro je...dvojka ili disko...nije bitno...pjesma je dobra i ubija u oba ritmaija.... kao i od stoje starija,beat ili disco isti djavo ili ala ala od seje,baska ona baska ja...beat disco ovisi...a i nelezi svaka rumba a pogotovo nelezi svakom pjevacu,ovisi o tome kako se izvede... desilo se da je pjevac poceo u rumbi ti ne licis ni na jednu....fino zvuci i legla mu je,ali licno moj ukus nije-ali ko mene(nas)sisa,publika se pita a sad presjedit za klavijaturom per dana da ubodes ritam original za neke gacice,brusthaltere,andole,aspirine i viagre...pa bolje za te prolazne faj pustit..... pare se uzimaju na begini,dvojkama i rumbama,a ne na zidovima,crnom i zlatnom itd....pa sad kome je sta vaznije pozzzz... |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org