![]() |
Citat:
|
Pronaći ću kući u compu postavke kompletne za G-1000 na 4 izlaza sa svim ritmovima i bojama to ćete koštati puno €urića, he,he...Poslaću ti SVE što ti treba,ritmova,postavki... na 4 kabla priključi na mixetu i proveri šta je na kom kanalu. To će ti raditi u full varijanti!!! To te častim, jer znam kako je, niko ništa nije hteo da mi da džabe u to vreme 1999-2000god. kad sam uzeo G-1000. Poslaću ti ujutru kad dođem na posao, ovde imam brzi net. Pozdrav iz Šumadije.
|
Citat:
|
Tako nego kako!!!!
|
druze ja sam jedno 4 god svirao g-1000 ali imam u kompu jos svasta nesto za njega {performansa,ritmova,terci itd} pa ako ti zatreba javi. pozz
|
Citat:
|
Naj bolje je na cetri izlaza da se podesava klavijatura,jer posebno stelujes svaki izlaz na mikseti.Mozes bolje da namestis zvuk.
Ako si pocetnik sa tom klavijaturom onda ti naj toplije preporucujem da radis sa 2 izlaza.Na L-mono stavis aranzer ,a na R solo boje. Kada prodje neko vreme pa sredis i upoznas klavijaturu,a ti prebaci na 4 izlaza. Tu se javlja i problem jer ti zauzimas 4 kanala u mikseti i plus pevacki mikrofon za tebe,ali to je opciono.Ali to je 5 kanala i ti sam zauzmes skoro celu miksetu. Ali sve to nije ni bitno toliko...... Dobices bolji zvuk sa 4 izlaza.To je 100% sigurno.Ali samo ako znas da nastelujes. |
pa ako svira na power mate 600,pevac i pevacica neka menjaju jedan mikrofon,dosta im je...
|
Citat:
|
Hitnooooooooooo
Daj mail adresu da ti pošaljem sve što ti treba!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org