![]() |
MOZDA JE GLUHONJEM...
Ma kakvi nije gluhonjem, dobar je , valjda ce prolajat dok jos ostari.. |
ja mislim da on nije ukljucen u struju. da jeste verovatno bi lajao.
|
Mozda si ti prijatelju u nekoj divljini gdje nema zive duse pa kuca nema nasto i nakoga da laje,dok ti zamisljas da si u civilizaciji puno ljudi znas ,puno prolaznika i ostalog zivlja a kuca tuli.
|
Ej jel proradio pas?
Imam dobro ti reče kolega,nije uključen u struju...Stavi mu 220V ispod dupeta pa ćeš da vidiš koji lajež se proizvodi...Majka struja nekad pravi velika čuda pa čak i kod "ćukova" Neconix---sredio sam pa1x... |
kavi ste ludaci crko sam od smeha evo stomak me boli...... niste normalni majke mi=))=))=))
jel nevidite da coveku uvalili australijskog dinga pa se sad cudi sto nece da laje |
Citat:
|
Na dobar si Forum doso mi muzicari naj vise Lajemo,,,treba osnovati muzicki zatvor bio bi pun... Lajemo a ne grizemo...hehehehe Prdimo u prazno
|
...
Posle nekoliko dana razmisljanja sam provalio u cemu je problem!Tvom psu treba novi operativni sistem!
SAMO MU GA UBACI I BEZ BRIGE IMA DA SE CUJE DO KINE :)) |
Samo jedan lijek ima za tako nesto.
Potreban je dobar ljuti sempl a zove se ljuta papricica ;) samo ga ispod repa namazi ima da dere crnu zemlju i sta god dohvati da podere :lol: |
ubaci ga u USB host i sacekaj da se ucita, ne traje dugo par sekundi... hehehehehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org