![]() |
Tesla...Ja sam taj tekst čito dok je izašo PA2X...Dok su ga postavili na sajt na kraju teksta su napisane te rečenice...Ali da se nebi svađali i prepirali---nikad PA800 neće da zvuči kao PA2X...Evo zašto...Generalni Korgov uvoznik ima obe klaviature u radnji...PA2X nije na prodaju pošto je zadnji model kojeg imaju (bar tako su mi rekli) i imo sam priliku da na istom ozvučenju isproam oba sintha (tvornički ritmovi)...Po onom što sam čuo,nema tog frajera koji može da me uvjeri da je PA800 ko PA2X...A ko to tvrdi,100% nije preslušo skupa ta 2 instrumenta...Pozdrav!
|
Kolega Alix,to samo ti misliš,jel si urnebesno tvrdoglav.
Bez ljutnje. |
Citat:
|
Da,na ozvucenju ne rade isto.To je zbog toga sto PA2xpro ima kvalitetnije i jace output-e.
|
Ja ne znam dal je do outpute il do nesto drugo...al kad cujem 2x deluje mi isto kao pa800 al mnogo mnogo snazniji!!!
|
Pa ako je samo to, onda na kanalima na mikseti na kojima ti je PA800 odvrnes GAIN jos malo i to je to :D
|
Citat:
|
A nemoj sad da se prepiremo. Ja redovno za klavijature koristim kanal na kome IMA gain, pa sta? Ukljucis PFL, podesis gain tako da NE IDE u izoblicenje i to je to. Nema "torziranja" niti bilo kakvog loseg efekta. Na taj nacin MOZES dobiti jaci ulazni signal na tom kanal bez ikakvih negativnih posledica.
|
Tako da,ti si rekao"odvrni"GAIN,i nisam rekao nemaj da stavljas klavijaturu u ulaz gde je GAIN,ja sam rekao da ja ne stavljam u taj ulaz!
Da si procitao pazljivije video bi'.I taman posla da se prepiremo! |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org