YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg pa2x (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3656)

Alix 25.02.2008 07:16

Tesla...Ja sam taj tekst čito dok je izašo PA2X...Dok su ga postavili na sajt na kraju teksta su napisane te rečenice...Ali da se nebi svađali i prepirali---nikad PA800 neće da zvuči kao PA2X...Evo zašto...Generalni Korgov uvoznik ima obe klaviature u radnji...PA2X nije na prodaju pošto je zadnji model kojeg imaju (bar tako su mi rekli) i imo sam priliku da na istom ozvučenju isproam oba sintha (tvornički ritmovi)...Po onom što sam čuo,nema tog frajera koji može da me uvjeri da je PA800 ko PA2X...A ko to tvrdi,100% nije preslušo skupa ta 2 instrumenta...Pozdrav!

vingula 25.02.2008 23:25

Kolega Alix,to samo ti misliš,jel si urnebesno tvrdoglav.
Bez ljutnje.

tesla 25.02.2008 23:31

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 27566)
Tesla...Ja sam taj tekst čito dok je izašo PA2X...Dok su ga postavili na sajt na kraju teksta su napisane te rečenice...Ali da se nebi svađali i prepirali---nikad PA800 neće da zvuči kao PA2X...Evo zašto...Generalni Korgov uvoznik ima obe klaviature u radnji...PA2X nije na prodaju pošto je zadnji model kojeg imaju (bar tako su mi rekli) i imo sam priliku da na istom ozvučenju isproam oba sintha (tvornički ritmovi)...Po onom što sam čuo,nema tog frajera koji može da me uvjeri da je PA800 ko PA2X...A ko to tvrdi,100% nije preslušo skupa ta 2 instrumenta...Pozdrav!

obrazloži mi molim te kako to........

kuki 25.02.2008 23:42

Da,na ozvucenju ne rade isto.To je zbog toga sto PA2xpro ima kvalitetnije i jace output-e.

No.1 26.02.2008 01:08

Ja ne znam dal je do outpute il do nesto drugo...al kad cujem 2x deluje mi isto kao pa800 al mnogo mnogo snazniji!!!

jager 26.02.2008 01:53

Pa ako je samo to, onda na kanalima na mikseti na kojima ti je PA800 odvrnes GAIN jos malo i to je to :D

kuki 26.02.2008 02:04

Citat:

Originalno postovano od jager (Post 27680)
Pa ako je samo to, onda na kanalima na mikseti na kojima ti je PA800 odvrnes GAIN jos malo i to je to :D

Ne nikako,nije to u pitanju!A GAIN nije isto sto i VOLUME,nemoj pogresne savete da dajes samo da bi nesto napisao,ako se odvrne GAIN kao sto si ti rekao docice do takozvanog torziranja ili nekog drugog loseg efekta.Ja nikada ni nisam stavio klavijaturu u ulaz na mixeti gde ima GAIN,tamo stavljam mikrofon.

jager 26.02.2008 02:20

A nemoj sad da se prepiremo. Ja redovno za klavijature koristim kanal na kome IMA gain, pa sta? Ukljucis PFL, podesis gain tako da NE IDE u izoblicenje i to je to. Nema "torziranja" niti bilo kakvog loseg efekta. Na taj nacin MOZES dobiti jaci ulazni signal na tom kanal bez ikakvih negativnih posledica.

kuki 26.02.2008 15:00

Tako da,ti si rekao"odvrni"GAIN,i nisam rekao nemaj da stavljas klavijaturu u ulaz gde je GAIN,ja sam rekao da ja ne stavljam u taj ulaz!
Da si procitao pazljivije video bi'.I taman posla da se prepiremo!

dugmic 26.02.2008 16:54

Citat:

Originalno postovano od vingula (Post 27043)
Koja svhra radit PA2X (ne mislim na PA2X PRO) kad je to 90% PA800...?

Bravo kolega ziveo , sveje to slicno , doklo vise ova trka ma znas ovaj valja onaj ne valja ,ko ciganin kad menja konja sviraj na ono sto imas , po meni pa 800 je dostigao svoj vrhunac , kad je on izasao svisy rekli daje to najsavrseniji arranger naslednik pa 80 po meni za nasy muziky onje naj, zabari samo izbacujy, bicemy cena preko 3000 eura, a nista nesto posebno nece biti toliko od pa 800.

Trenutno vrijeme na Forumu 16:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org