![]() |
OK,nadam se da ces uspeti.
|
Ma mora mu uspeti :) A ako bas ne bude islo, onda je do floppy drajva u samoj klavijaturi (prljava glava verovatno)... malo alkohola resava stvar.
|
Da tacno...ta mala caka sa selotejpom je vrlo bitna za i3...i obavezno disk da formatujes na samoj klav.
A oko ritmove to je tacno da moze samo 4 user stylova...ali moze da se ugradi unutra jedan cip koji se zove EXPANDER,ja sam imao Expandirani i3 i svirao sa 32 user stylova...znaci puta 8 imas prosirenje.User 11.12.13.14-(ovo je obicni) a sa Expanderom imas User 21.22.24.24.31.32.33.34.41.42.......sve do 81.82.83.84. Ta dopuna i nije tako skupa jer ranije kostalo oko 50 maraka, sad je i manje, samo ne znam jel jos uvek dostupan taj mali hardverski del. Mozda i zato nece disk da ti loaduje set,mozda je set sa Expandirani i3.Probaj pojedinacno da metnes stilove i boje...ili ona caka od pre sa formatom. p.s.Imao sam i3 pre 10 godina....prvi moj profi klav...prva ljubav sto bi se reklo.Heeee....prva ljubav ne da srce lako....ajd ziveli. Pozzz |
pozdrav kolege..evo da vam se javim kako sam obecao jucer i obavjestim da je sada sve u redu. "Caka" je bila krivac za gresku u citanju..hvala svima koji su mi pomogli da rijesim problem..
Kuki- u svemu sto si postavio ima dosta dobrih stvari... korgovac- moram se malo raspitati za taj expander..ako imas ideju gdje bi se mogao nabaviti u HR, molim te javi... pozdrav svima... problem se klavijaturom...nakon sto sam jucer ocitao set ( kao sto vidite u prethodnom postu) i sve je bilo super...danas upalim klavijaturu i samo se zatamni display- nista ne gori, niti jedna lampica, nista nije u funkciji, niti svira...probao sam vise puta ali isto ????? |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org