![]() |
Bez dileme T4 je sigurno bolja od Psr 770 takodjer i skuplja,ali pitanje je koliko to" bolje" treba za jednog muzicara?
|
Ako je do sada bila trojka, mislim da ce biti nezadovoljan s bilo cim osim cetvorkom.
|
Duel Tyros vs. PSR S se može vrtiti u krug do iznemoglosti. Uostalom, u nekim prijašnjim temama smo već navodili razloge i argumente koje ne bih sada ponavljao. Činjenica je da ovdje "nema pobjedinka" jer svaka strana ima svoje prednosti.
S tehničke i soundovske strane u priličnoj prednosti je PSR, a sama konstrukcija i izvedba klavijature je na strani Tyrosa. Pa kome je kako po volji, netko voli plavuše, netko crnke, netko brije na brze male aute, a drugi opet na velike i komforne .... Da ne spamamo temu, predlažem da se otvori neka nova gdje bi mogli diskutirati o tome. Ako takva diskusija uopće ima smisla? |
Imam na raspolaganju sledeće HD koji si sa spisaka za Tyros.
Caspere,kupio sam i kabel =)) pa ću sutra probati kopirati sa postojećeg. Da držim stisnuto dugme "musicfinder" i da upalim i kad ga PC prepozna da jednostavno "izaberem sve" i to kopiram i nalepim na PC:U medđuvremenu će mi stići drugi HD i da samo obrnem radnju. Da li bi tako trebalo? Toshiba MK4026GAX 40 GB - 3000 din Fujitsu MHT2060AT 60 GB - 3400 din Fujitsu MHV2080AT 80 GB - 3800 din Seagate ST9100823A 100 GB - 4200 din Seagate ST9120822A 120 GB - 4500 din Na sve dajem radnu garanciju 30 dana i svi diskovi su potpuno ispravni i testirani. Eto to sam dobio na ponudu,šta da izaberem? |
1 Privitaka
Posao prebacivanja s Harda klavijature na računalo su dobro opisao. Tako ćeš sve podatke staviti na sigurno. I to će potrajati, ovisno o tome koliki je hard i koliko ima podataka. Samo polako, skuhaj kavicu, upali neki dugometražni film. :D
Sada izvadi ovaj hard iz Tyrosa, stavi novi i odi na FORMAT. Slika prikazuje sve. Kada odradiš formatiranje, onda učini suprotan proces ovome iz prvog odjeljka. Ako ti je dosta 40GB, uzmi ovog prvog Toshiba MK4026GAX 40 GB - 3000 din a ako želiš više mjesta onda je ovaj od 100 isto odgovarajući Seagate ST9100823A 100 GB - 4200 din |
To ću sutra ujutro,valjda ću do podne završiti.
Hvala Caspere da te nema trebalo bi te izmisliti!!! Moram se zahvaliti i mom drugu a našem starom članu Gaganu na nesebičnoj pomoći. Dodato: U međuvre3menu sam razgovarao sa dobrim majstorom koji mi je rekao da mu taj problem liči na memoriju i da jeskinem i namažem pastom za početak!! |
Kakvom pastom?
|
Jbg,sa nečim jeste mi rekao,valjda ima neko sredstvo. :(
|
Vjerojatno je mislio na kontakt sprej. Je kad netko kaže pasta, meni na pamet odmah pada pasta za zube ili cipele. :D
Mislim da nije RAM problematičan ali neće smetati da ga izvadiš van i pažljivo očistiš kontakte. |
Uradiću to i spremiti njegoh originalni HD i čekati!
Mislim da je to najpametnije za sada. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org