![]() |
ama to podesavanje i dalje postoji i isto tako je i na pa3, samo sto je na pa3 pod opcijom audio, ali nije u tome problem, nego razdvojis ti posebno drum na out 1, a bass na out 2, ali se kod pa4, i dalje sve cuje i na out 1 i na out 2, znaci i dalje se kod pa4 i na out 1 i na out 2, cuje i bass i bubanj,iako je u podesavanjima razdvojeno...nznm dal me kontate...znaci na pa3 ti podesis bubanj na out1, bass na out 2, i to se tako i cuje, znaci povezes na mixeru out 1 nprimer u kanal 1 u mixeru ,out 2 u kanal 2 na mixeru, i sad kad podesis bubanj na out1, on se cuje samo na kanalu 1 na mixeru na kom je povezan out1, podesis bass gitaru na out 2 ,i ona se cuje samo na kanalu2 na mixeru....kod PA4 sa istim takvim podesavanjem, i bubanj i bass gitara ce se cuti i na kanalu 1 i na kanalu 2 na mixeru, znaci sve ce se cuti, i bubanj i bass, na oba kanala na mixeru, nemoguce ih je totalno razdvojiti kao na pa3, iako u podesavanjima stoji da je razdvojeno...valjda smo se sad razumeli
|
Shvatio sam ja o cemu se radi ali mi se stalno vrtimo u zacarani krug.
Od kolege Mondial nema odgovora dali radi, kako radi a mi se ovdje ubjedjujemo bez veze. Na jednom izlozenom pa 4 na koji je bio prikopcan korgov zvucnik covjek mi je pokazao, vidio i cuo sam kad bilo koji element posalje na out1 ili 2 da se vise ne cuje . Znaci signal nekoga elementa dali basa, bubnja, perkusije ili bilo cega poslao je na neki drugi kanal. To bi trebalo biti to. |
ffb...tu sam...citam...isprobavam...ali sve dzabe...neci i nece...vama svima veliko hvala za pomoc...
|
Mondial probaj napraviti kako sam vec dva puta napisao: Global zatim audio& video onda na dnu displeja ima keyboard ili keyboard set , onda se na displeju pokazu sve trake, znaci uper 1,2,3 i sve ostale zatim stisnes na bilo koju i otvori se drugi prozor na kojemu mozes dodijeliti na koji kanal hoces da taj signal izlazi.
|
Ako se dobro secam, pa4 ima neresen bug vezano za out 1/2 izlaze , zato ko hoce da izvadi nesto na out1/2 kanale ima problema. Najavili su ispravke u sledecem update-u. Zaboravio sam to da spomenem juce... Ne koristim , pa mi nije na pameti.
Sent from my iP6s |
izgleda da sada radi.
imao sam jos onaj prvi OS. Stavio sam sada naj aktualniji OS i sada radi. moze i sa mono kablovima... :-) |
Eto, znam da je neka verzija OS- a imala te probleme, ali sam zaboravio dal je to sredjeno ili tek treba da bude sredjeno[emoji4]
Sent from my iP6s |
Super sad svi znamo
|
Joj, toliko oko toga 😃 I onda OS....
Neka, sad svi znam... Jos jedanput jedno veliko hvala svima vama kolegima, pravi ste 👍 |
prijatelju znaci napravi ovo.. stavi DRUM i PERC na main/l+r ., i stavi bass i desnu ruku na individual 1+2.. e sad ako ti se da tako stelovati, sve tonove u postavkama stavi lijevo na PANORAMA, a bass desno na PANORAMA.. tako ces jedino uspiti odvojiti si ta dva individualna izlaza, nema drugog trika.. znaci da stavis da ti lijeva ruka bude desno ili lijevo u panorami.. znaci to namjestas u mikseru gdje podesavas glasnocu, oktavu effekte i slicno.. to ti je jedino rijesenje nadam se da sam pomogao.. je da ima tu onda rada i rada ali je moguce.. pozdrav :DB-)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org