![]() |
Zavisi koji model ipada. Za ipad air -Lightning to usb Camera Adapter cijena 35 eura, za starije modele 25-30 eura.
Dodato: Pogkedaj naYT, ima par snimaka. Nije isto koji ipad, synt ... dali synt ima usb itd. Pozdrav |
Da ne otvaram novu temu,mozda ovo nekome pomogne?
Kako sam vec u ranijim postovima pisao da sam kupio app iM1,jucer sam kupio master keyboard. Kod Thomanna sam isprobao par midi key.i kupio Swissonic Easykey 49 jer mi je njegova tipka najbolje odgovarala. Da se vratim na iM1 app,super stvar za svakog tko svira zabavnjake i koristi klavire,orgulje,syntove itd. Od 3300 soundova koliko ima svatko ce pronaci nesto sto mu treba i bez mnogo muke i nauke memorirati na user-e. A tko ima vremena,volje i znanja moze sam praviti soundove. Bez razmisljanja bih otisao na svirku sa bendom sa tom kombinacijom. Pozdrav svima i SRETNA NOVA Dodato: Mislim da app radi i sa androidom??? |
postoje kartice za m1, sa bojama, strings, brass, guitar itd.
najpoznatije na m1 su one tamburice (koto trem)...merlin ih je koristio cesto u njegovim pjesmama.... :-) i ja sam imao tu klavijaturu, godinama ....dobra je |
U toj aplikaciji su sve kartice od M1 plus kompleti od T1
|
Mislim da za android to ne postoji.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Steta, cini mi se da sam vidio na YT nesto sa androidom.
|
Citat:
Ja bih ovo podržao, s obzirom da klavijatura M1 ima samo 16 glasova polifonije (možda čak i 8), a za aplikaciju siguran sam da ima minimalno 128 glasova. Uz to u aplikaciji dolaze i svi mogući zvukovi koji su izlazili na karticama za M1. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org