![]() |
E to je ta stvar zbog koje mi pojedini semplovi nisu mogli,bravo majstore i puno hvala
|
Ja sam uvek čudan pa i sada.desna ruka mi terca radi ok ali je povišena za +3.U obadve terce.I fix i boja +3.Znači u subscale odabran A na klavijaturi sviram a ali se slaže sa levom u cmolu.Probao sam promeniti boju i leva je u pravom tonalitetu a desna je +3.Svira pravilno...
Hehe pomagajte |
o kojoj skali se radi ,ako je prirodni mol treba da stavis C u user scale da bi ti svirao Amol
|
Koja god.Ovo da je a mol C to znam nisam baš tolko...Znači komplet desna ruka je tri tona višlja od leve...
|
Nije... to vec ne bi bila terca, to bi bila transpozicija za ta tri tona. Terca podrazumijeva kreiranje skale karakteristicne za neku harmonsku konfiguraciju, odnosno harmonski sastav pjesme.
|
O kakvo iznenadjene!!!!Omladinac!!!!
:) |
Citat:
|
I još nešto, da bi se terce mogle transponovati u GLOBAL u Transpose Control Scale & Position mora biti na Post-KB&Scale.
|
Citat:
Moze se nekome nesto ne svidjati ili svidjati kako se do ovoga dolazi. Ali.......ako postoji mogucnost da se za svaki ton odredi da li ce svirati +3 ili ce svirati +4 ........to znaci da terca funkcionise bez ikakvih gresaka......ukoliko muzicar pravilno podesi :-) Dodato: Citat:
|
moras stabiti tako inace pojedini semplovi budu netacni
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org