![]() |
korg pa500 -ili pa80 sa flesh card
ako radis sa bend onda neki solo sajzer tr le |
Citat:
|
Dobro došao. Nadamo se da si prvo pročitao pravila ovog foruma. Prije nego počneš pisati novu temu, prvo pretraži forum da li već postoji ta tema. Za BK-3 je već puno pisano na forumu.:
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
ja sam imao pa50sd pune tri godine i nisam imao nikakvih problema.Prosle godine kolega kupio isti za 1800kn (oko 250eura)i prezadovoljan-
. Dodato: pa600 u svakom slucaju.Ima puno materijala i jednostavan za slaganje. |
Za 500-600 eura ja mislim da je najbolje potraziti pa800. U tom cenovnom rangu to je najbolji odnos cena-kvalitet.
Korg pa50 i pa80 su kvalitetne klavijature ako se naleti da su u dobrom stanju ali kvalitet onoga sto iz njih izlazi u poredjenju sa pa800 je neuporediv. Druga stvar je da za pa800 imas od delova bukvalno sve sto novo a sto polovno i nije skupo a i ne kvari se [iz mog iskustva]. |
Citat:
bolja opcija mu je pa600, brža fluidnija, tona materijala, i više opcija, učitava neuporedivo brže nove setove, pa 800 nov set i duže od pola sata učitava, dok pa600 za dva minuta..... što je bitno za sređivanje, ima opcija da se bubajj i svaki elemenat šteluje nezavisno, kod pa800 imaš samo celu drum traku i to je sve.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока |
Da si ziv i zdrav daaavno sam prodao pa800 ali opet bih je kupio kad bih naisao da je jeftina i ocuvana.
Pa600 ne bih uzeo jer su dirke najlosijeg kvaliteta, od najeftinije plastike. Kao drugo nema vocoder dok kod pa800 ima i radi savrseno. Kao trece za pa800 ima delova tako reci kao za Golf 2 na svakoj trafici i jeftini su a klavijatura se ne kvari. Ah da, kolega je pocetnik i sigurno mu nece trebati detaljno stelovanje bubnja a i set se ne ubacuje 3x dnevno pa da ga nervira vreme. Nek se ocitava i pola sata pa nije strasno a ocitava se za par minuta :) |
Drugari ima li ko zna turski jezik ili da zna sajt za prodaju polovnih muzičkih instrumenata u Turskoj?
Zanimaju me cene tamo, hvala unapred Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org