![]() |
Mozes ti dirku da sredis, nije to bas toliki problem. Trebalo bi da je Sample ROM potpuno isti kao i kod PA600, a bitne razlike je opisao jedan Amerikanac ovako:
- Less weight than 600 - No user style writing (can only load ) - No midi (USB midi only) - No chord seq - No aux ins Kome ovo nabrojano ne nedostaje, bice sretan vlasnik PA300 !!!! |
Korg, kako je počeo, uskoro će da "stigne" casio....
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
bice znaci Korg po kineskim radnjama da se kupuje???
|
Po meni ješ jedna glupost i bacanje para, zvuk je katastrofalan kao i na pa600, polovan pa80 klasa za pa300, polovan pa1xpro ili pa800 klasa za pa600, a cenu su iste. Nego kupujte deco, bitno je da imate novu klavijaturu, sem težine ne vidim nikakvu prednost, a normalno da je lak kada je od najjeftinije plastike i ostalih niskokvalitetnih materijala sacinjen. Poenta je u tome što korg je ukapirao da se ništa ne kupuje, pa hoce da napravi nekakvu dominaciju i u niskobudžetnom segmentu. Potpisujem svojim imenom da je zvuk BLJAK i na pa300 i na pa600! Poludigitalni plitki zvuk. Ma kupujte te, i zarađujte, al od mene nema preporuke.
|
moje misljenje da posle pa3x sve je pocelo da opada pocevsi od cene,pa do kvaliteta.
|
Citat:
|
Jbt, moja masina za kafu ima vise opcija od ovog PA300
|
Citat:
|
U potpunosti potpisujem post od kolege Pedjajazz.Pozdrav!
|
Tranzit, jel to znaci da se user styleovi ne mogu mijenjati na klavijaturi, nego kakvi su loadani tako im je?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org