YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Prvi synth... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2667)

mykeli 29.10.2007 22:42

Hihihi...Adrijane,ovo na slici mi lici na elekticnu SKARU(rostilj) na kojoj je Vax

upaljen i pece nam raznorazne specijalete od mesa,da ne kazem

salate od svinja i goveda...

=))=))=))=))!!!!

Vaxter 29.10.2007 23:02

Pa, tako i treba da bude!
Ovo je josh jedna Alenovska funkcija na synthu! :))

Miki, bre!
Da bacish neki marketing za ovu spravu kod tebe na radiju! =))

nele1 29.10.2007 23:24

Hehehehe

Sve Je To Lepo Sad Smo Se Organizovali

Nego Ko Ce Da Pravi Silne Midi Fajlove Za Ove Sto Neznaju Da Sviraju

A Toliko Jadni Daju Para Na To

Vaxter Care To Ce Ti Biti Naredni Zadatak Da Nadjes Koga

Ces U Tom Domenu Da Zaposlis

Mogu Vam Reci Da Ce Istrument Onda Biti Do Jaja

Zivi Bili Veliki Nam Porasli

GALA 29.10.2007 23:32

Citat:

Originalno postovano od Vaxter (Post 18866)
Sjajno!
Sad imamo skoro celu ekipu!
Adrijan nam je glavni inzenjer, Nedim i Nele ce raditi samplove, mikikg pravi sampler, Alen ce da sredi njegov software daradi na ovome i da napravi trampolinu i padobran.
Evo, ja vec obavljam duznost generalnog managera projekta...
Moramo Mikije da poteramo da njih dvojica rade marketing. :))

A ja cu da nabavim Šleper u kojem ce se to voziti jer u kombi nece stati. Mozete racunati na mene

Vaxter 30.10.2007 00:45

Hm, a jesi li razmishljao kako ce da nosimo to preko okeana? :?

nele1 30.10.2007 01:11

hehehehehehehe

preko poste saljemo
kome treba

Korgminator 30.10.2007 03:39

Mislim da bi Vaxter i Miki trebali da imaju funkciju kao Michael Vonken Yamahe, reprezentativci aranzera. Da rade razne prezentacije o novom izumu. Vas sam izabrao jer ste vi vodittelji ovoga website-a, a radi se o Yu-MIDI RX58 aranzeru. Sad vas dvojica pod hitno morate trampoline da nabavite i da pocnete vjezbati prevrtanje naprijed/nazad.

Za vrijeme prezentacije ja cu biti u publici, kao slucajni prolaznik, jer me mnogi ne znaju. Postavljat cu pitanja, namjestena, tako da cemo uvjek imati pozitivne odgovore. Pored vas dok prezentujete bice par "umetnica" koje ce u kupacim kostimima plesati, da bi svima onima sa pitanjima skrenuli paznju i da zaborave na pitanja.

Sto se koze tice, kolega Alen me je uvjerio da se radi o jako kvalitetnoj kozi koja je upotrebljena za trampolinu. Budite sigurni da je ova ovcija koza prosla kroz mukotrpni proces. Naime, nismo htjeli da na vjestacki nacin "rastezemo" kozu. Mi smo kozu rastegnuli na sasvim prirodan nacin, sa tim sto smo povecali obrok nasim ovcama i ugojili ih. Zelili bi McDonald's-u da se zahvalimo za sponzorku hranu. Pored ovoga, svako jutro ovce smo mazali Nivea kremom kako bi koza dobila kvalitet i sjaj. Osjecaj koze je fenomenalan.

Mislim da je i ideja fenomenalna a i sigurno ce biti ostvarena, jer se radi o timu veoma ozbiljnih studiskih profesionalci koji se jos od rane 2007 godine bavimo engineering-om profesionalnih aranzera i ostavili smo traga na mnogo brojnim aranzerima sirom svijeta.

blatusan 30.10.2007 08:37

EEE jarane stavrno ti to nije trebalo!! Znas li kolko spijuna vreba ovdije! Dobo je da nisi sve odkrio! Ono sto si vidio sto sam tte ucio kako s ekoza navlaci to ostavi medzu nama a ako mozes idjee prodat prodaji!
A Vaxter, zasto te zenske nebi mogle biti gole ili samo po bradavicama malo vune stavit i to je to ! Bolje za narod! Ali brate molim te, prije nego sto te cure posaljes u rad posalji ih meni na raport i inspekciju! Mora se sve isprobat a ja sam izuceni pregledac takvih stvari! Dakle tehnicki pregled "CURA" kod mene se vrsi!
Pozdrav,ALen!

Vaxter 30.10.2007 11:25

Nishta ti ne brini!
Vec sam ih ja proverio! ;)
Poslacu ih i kod tebe, da se osiguramo da valjaju.
Ne shkodi dupla provera! :D
Mozesh i ti da poshaljesh neku kao predlog!

Nego, Alene, poshalji mi koju trapolinu da testiram!
Nemoj da posle bude problema usred prezentacije, kao kod Microsofta sa onim plavim ekranima! =))

P.S. Naravno da ce biti gole!
Jedina vuna koja moze da bude je ona sa kojom su rodjenje! :D

BasariStudios 30.10.2007 11:26

EEEEEEEEjjjjjjjjjjjjjj..........

Trenutno vrijeme na Forumu 17:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org