YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   APEL za Korgovce PA80 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=263)

fico 17.08.2005 23:38

fico_a@yahoo.com

Zeljkoa 18.08.2005 16:53

zeljkoa@verat.net

Svakako sam uz vas.........

Nedzad 19.08.2005 12:00

Pozdrav kolege muzicari.

Mister Administratori- gde je bolan zapelo??? Hocemo li preduzeti nesto da posaljemo mail? evo par mojih e-mail-a :
lnedzad@aol.com
PA80korg@aol.com
Drsezam@aol.com

vane 20.08.2005 03:08

malo sam bio odsutan evo i moj email

vangel2@hotmail.com

nesakorg 20.08.2005 17:11

Evo i moj e-mail:

nesastoja@yahoo.com

nesakorg 20.08.2005 18:29

Razmišljao sam nešto posle slanja adrese i mislim da bi veću težinu imalo kada bi smo dali broj našeg instrumenta, kao potvrdu da adrese pripadaju vlasnicima KORG instrumenta i da nije u pitanju nikakvo manipulisanje internet adresama.
Sigurno će drugačije da se sagledaju naši zahtevi od strane kompanije.
Pozdrav svim KORG-ovcima.

nesastoja@yahoo.com ( Model: Pa60; Serial No. 2008260) :P

gorpet 20.08.2005 21:17

Ovoje odlicna ideja sa modelom i brojem sinta. Sasvim sigurno ce drugacije izgledati onome ko bude citao. Slazem se u potpunosti. Ja sam trenutno u nekom poslu, ali cu ovih dana da zavrsim onaj predlog teksta, pa ce onda neko od Vas biti tako ljubazan da to prevede na engleski, jer mi to nije jaca strana!

Vlajko 17.09.2005 23:01

Evo da pokrenemo ponovo ovu temu.

Predlog prilaganja modela i serijskog broja smatram dobrim ali onda nevredi navoditi vise email-adresa pojedinog korisnika ako sve adrese imaju isti model i serijski broj.

I jos bi nesto dodao predlozima o poboljsanju OS-a. Ja sam probao 32MB Karticu u svom PA80. PA80 je podrzava i formatiranje, citanje, pisanje sve funkcionise. Jedina mana je da na Card Info pokazuje istu velicinu kao sa 16MB Karticom. Moj zakljucak je bio da OS trenutno samo podrzava 16MB sto se tice izcitavanja kapaciteta. Potom sam se obratio nemackom Korg predstavnistvu u kojem sam pitao da li ce biti promena u sledecem OS sto se tice podrske 32MB Flash Memory Kartice. Kao odgovor sam dobio - daj boze da nije tako - da nemaju nikakvih informacija od strane KORG-a za podrsku 32MB memorije niti misle da ce se u buduce uopste sta raditi oko operativnog sistema. Sto bi znacilo da je verzija 3.06 zadnji OS. ( ako nekog interesuje mogu postovati i original e-mal)

Mislim da bi moj predlog trebalo isto postaviti uz vec pomenute predloge o pozeljnim promenama OS-a i uputiti Firmi Korg pa sta bude.

Eto toliko

pozdrav svima
Vlajko

vlajko@web.de (PA80 - serial:2029755)

neutral 18.09.2005 15:40

Podrzavam sve predloge u vezi novog OS ali imam tri koja bih odabrao, a to su:

-mogucnost citanja FMC od 32 MB
-memory mod: chord+lower + BAS
-mogucnost promene padova kao na pa1x

Evo mog maila i seriskog broja klavijature:

neutral_pa80@yahoo.com
serial No. 2026564

mikikg 11.01.2006 01:34

Pridruzujem se vasoj akciji!
mikikg2@yahoo.com

Trenutno vrijeme na Forumu 16:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org