![]() |
Citat:
Kupi taj PA-50 i uzivaj. |
Za to sto tebi (kao) treba dovljna ti je i ta jamaha!!!
A pitas sto se kaze "samo da se pitas"!! 20% foruma zaradjuje lebac na PA 50 ili jedan ili drugi, a ti pitas da li ces moci "onako malo za drustvo". Dodato: >:P |
Citat:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Nece ti ni jedna vrsiti posao ako neznas sta i kad d pritisnes... Doduse, Korg je ok, ima 2 sekvencera da rokas midi do zore. Za tu opciju je bolji PA50 SD...
Eeventualno, za tu potrebu moze i Vanbasco da posluzi... Ja sam se uz njega 100 puta napio sa drustvom... Hmm |
Mislim da je razlika da na PA50 SD ako hoces neke fajlove da ubacis lakse je na SD.I nemoras da se mucis sa disketama to je jedina razlika
|
Pogresno ste me razumeli, nisam imao nameru da nikoga uvredim, samo sam hteo pre kupovina da se malo bolje informisem sto se tice ovog Korga, ili eventualno ako za te pare ima nesto bolje (naravno da mi se svidja, sto kod GW-ja nije slucaj) :)
Pod tim "odvratan" (malo je to bila pregruba rec) sam mislio najvise na izgled, a gledam da uzmem neku "popularnu" klavijaturu radi lakseg sredjivanja jer sam uopste za pojam "SET" cuo relativno skoro. Tako da cu da jurim 50-icu SD ili eventualno koji dinar da dodam za neki PA80. Hvala svima na savetima, jos jednom se izvinjavam ako sam nekog uvredio, ne zamerite, svacija pomoc mi je dobrodosla. Pozdrav... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org