![]() |
pozzzz
kolega nedime da li si nabavi style works i isprobao:)
|
pozzz
kolega nedime da li si isprobao style works:) sta kazes:)
|
Ne nisam ga jos nabavio.
|
style works
da li bi netko htio da mi posalje emc style works program,imam korg pa 800
darko.janjecic@zg.htnet.hr |
pozzz
kolega ja imam stw 2.38 ali nema podrsku za pa800.
ako neko hoce da mu posaljem stw 2.38 neka ostavi email:) evo ja sam napravio po obecanju 16 ritmova, mislim da moraju malo jos da se dorade:) stavljam ih u download centar pa kolege koje zele da pravimo ritmove neka preslusaju, naravno ovo nije finalna faza ali recite mi vase misljenje |
Pa gde si ti Dare...jesi napokon otvorio nalog na MSN...?
Kako ti se svidjaju semplovi za kurzweila... Ako se secas ko ti ovo pise..hehe...!!! |
maestro pozdrav,semplovi su prva liga
|
Pozdrav ljudi.... Posto je rijec o softweru pa da se nadovezem, htio sam si presloziti set u Kat2000 pa nemoze, demo verzija. Jel ima ko punu verziju ili jel moze u nekom drugom programu
|
ubi me u pojam
stvarno me ubi bas u pojam. pravim ritmove sa introom u stle works i najtezi deo su mi varijacije, jer bas sara po svome i ako u midiju nema jedan cist takt mogu samo da se ubijem jer se onda u tom taktu nalazi smena akorda:)
kako to prepravljate u klavijaturi- korg pa50 znam da se ide u event list ali mi se cini ta je lakse u style worksu u opciji note event, samo problem mi je sto ja ne znam koje note treba da ispisem da bi to radilo kako treba. pliz pomozite mi proslo mi je puno vremena i nisam provalio nista |
Evo mozda ovo nekom pomogne.;)
http://www.speedyshare.com/737974509.html |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org