![]() |
Ako ti iz Leskovac odeš u Mostar, ja ću promenim nick u aj lav korg :D
Послато са U8815 користећи Тапаток 2 |
Slazem se, jedino ako mozes nekako doc do Cacka ili Uzica, pa odatle da presjednes u Mostar.
Mirane, kontao sam u Maslini ili u Kartingu, ali i Mateo je odlicna opcija kad si spomenuo. |
Citat:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Ako ni po cemu drugom pamticemo ovaj susret po opkladi ove dvojice,nadam se da ce odrzati rec ,a meni ce svakako biti interesantno da posle toliko godina vidim Mostar.Ja cu svakako gledati da dodjem, mada koliko vidim do sada ova godina bi sto se tice posla, a time i novca mogla biti cisto prezivljavanje.U svakom slucaju za tako dalek put trebalo bi se dogovoriti pa podeliti troskove.
|
ja bi voleo kad bi mogao da vidim Mostar, za sad mi je to nemoguća misija bar što se vremena tiče. Za prošli susret kod nas sam nudio južnjacima auto da idemo jer mi je bezveze da putujem sam toliki put,i niko se nije javio na pm. A ima nas dosta kad se skida sa downloada ;)
Leskovac - Mostar 600 - 700 km u jednom pravcu. kad bi isli nas 4 autom izaslo bi nas manje od 50e po čoveku. Послато са U8815 користећи Тапаток 2 |
Немамо још двојицу, слабо нешто има јужњака изгледа.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
... ima li sta od ovoga ?
|
Evo opet aktiviram temu, posto je Vaxter bio na odmoru (cak 2 ccc....) nismo mogli iskombinirat u ova zadnja tri mjeseca, tako da nam ostaje varijanta subotom, posto je ispucao sav godisnji.
Zurka bi trebala bit u Mostaru u tekucem mjesecu ili mozda i 10-om, najvjerojatnije Restoran Mateo u Centru II. Hajde da vidim ko bi sve dosao, pa da vidimo za moguci smjestaj kako i sta iskombinirat. Kod mene mogu osjesti max. 3, a to su vec vjerojatno Vax, njegova djevojka i Neco. Zeljko se ponudio isto za smjestaj, pa mozemo i s njim vidit. Miran je rekao da ce pomoc u organizaciji, pa se srdacno nadam pomoci od momaka :) |
ja bih volio doci,samo da mi datum odgovara
|
ija bih volio doci samo ako datum bude pasao ja sam od mostara dva dva ipo sata iz viteza!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org