![]() |
I onda komentari tipa samo vežbaj slušaj naučićeš....hehehe...nađi gitaristu da ti objasni...ja baš neću...ne treba tu škola...
Istina može i bez škole ali sa školom je brže lakše i temeljnije. Ja nažalost još nisam skontao,bez škole.Sviram nešto ali nije mi jasno šta... |
Ima jedna izreka koja kaže "ako ne znaš nešto dobro objasniti, onda to ni sam dobro ne razumeš"
To bi možda dalo delimičan odgovor zašto je to tako kako je... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Moze li neko ispisati bas kontru tj.semu za Rumenku naucio bih da sviram bas kontru a slusajuci ne mogu nista da uradim :/ i sta moram da znam od stvari da bih svirao bas kontru,i moze li neko pojasnjenje,imam samo nizu muzicku skolu,tako da harmoniju nisam bas toliko zakacio.
|
Citat:
|
Malo je ljudi na ovim prostorima koji znaju pravo znacenje recenice "Svako ima svoju nafaku..." U svakoj bransi , apsolutno nije bitno koja je, tesko je naci pomoc, savjet ili bilo sta... Ako nekome pomognes, pokazes, mozda od toga istog naucis i nesto sto ne znas! Tesko je naci ljude koji su voljni pomoci i savjetovati. Mozda sam malo off-topic ali malo me povuklo ovo sto @tranzit rece...
|
Bas i Kontra
Ovo nas malo vraca na onu temu "samo-nadimaka", jer, kako bi neko bio "king" ako ono cime brani krunu podeli sa drugima?
Najbolje je kad pitas nekog kolegu kako je nesto odsvirao, on ti pokaze kao; "ma to ti je lako, samo ovo-ono, gore-dole" i to uz onaj blazeni polu-osmeh zadovoljstva sto je, eto, opet dokazao sebi da je "king" |
Opet ja :D Da li je neko voljan da mi uradi sablon rumenske iz G Dura,znaci sve delove,da odsvira,kako bih skinuo,ili da ispise. Nadam se da ne trazim bas mnogo.
Nadam se pomoci. hvala... |
pa to nije bas lako napisati.... probaj ovako,pisacu ti bas a ti hvataj akorde na to ,G,D,G,D.D,Dis,G,D,G,H,C,Cis,D,Dis,G,D,
Prvih pet delova mozes isto da sviras,a onaj zadnji odsviras G,H,C,As,A,Cis,D,Dis. i tako u krug ;) ako trebaju i akordi napisacu |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org