![]() |
Sad mi je nesto palo na pamet. Pritisnite win dugme+R ili udjite samo na "run" preko starta, i tu ukucajte "msconfig" pa idite na "services" i spustite skroz dole i skinite kukicu sa "windows update" i "security center", jer je taj fajl mozda dosao automatskim update-ovanjem. Ako gresim neka me neko ispravi.
|
Iiiii... dobro kaze Microsoft o tome :lol::lol::lol::lol: Ne obracajte paznju na taj file, nema nikakve potrebe i potpuno je nevazan u kompletnom kontekstu. Sve to Windows 7/8 zna sam rijesi onako kako treba. Mnogo strke ni oko cega.
|
Aman ljudi, to je standardna VC++ redist biblioteka, a isti je neophodan da bi radili programi pisani u jeziku C++.
C++ nije program, već programski jezik. Treba da bude u program files. U rootu diska bude nekad privremeno, i može biti obrisan. Ne gubite vreme sa tim. |
Citat:
|
kakva je zajebancija napucan win7? sistem ko sistem, a sad sta sadrzi u sebi sadrzi, i kao sto sam i napisao znam napamet fajlove sta je ko i odakle. pz
|
Ma ne obracam ja paznju na taj fajl,nego sam cisto htio da vidim
o cemu se radi i samo da napisem gdje se tacno nalazi u sistemu, ako bas nekog interesuje.;) Nemam problema sa Windowsima,a i da imam,postoji "generalka", pa se sve to sredi kako treba.Bar je to danas rutinski posao.;) |
Kod mene se to prvi put desilo da to bude na partitiji d a da li treba da bude na c u sistemu nemam pojma zato sam pitao a to mi se desilo od kako sam novi harddisk ubacio u komp a stari izvadio..Ako nije vazan fajl to je vazno da ga izbrisem i to bi to..Pozdrav i hvala na odgovorima
|
Auuu , koliko buke oko jednog fajla. Ne smem da zamislim sta bi bilo da je tu bio neki folder, i jos da ne moze da se obrise. Lelelele, a sigurno ce biti neki :)
|
za sve sto se nemoze obrisat postoji program Unlocker 1.9.1 free je. et kom i to treba ,,,
|
Ne shvacajte unlocker zdravo za gotovo. S njime lako srušite windowse. ;)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org