YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Jedno pitanje u vezi Windows 7 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24720)

formula95 07.02.2013 00:04

Sad mi je nesto palo na pamet. Pritisnite win dugme+R ili udjite samo na "run" preko starta, i tu ukucajte "msconfig" pa idite na "services" i spustite skroz dole i skinite kukicu sa "windows update" i "security center", jer je taj fajl mozda dosao automatskim update-ovanjem. Ako gresim neka me neko ispravi.

tranzit 07.02.2013 00:07

Iiiii... dobro kaze Microsoft o tome :lol::lol::lol::lol: Ne obracajte paznju na taj file, nema nikakve potrebe i potpuno je nevazan u kompletnom kontekstu. Sve to Windows 7/8 zna sam rijesi onako kako treba. Mnogo strke ni oko cega.

Vaxter 07.02.2013 00:08

Aman ljudi, to je standardna VC++ redist biblioteka, a isti je neophodan da bi radili programi pisani u jeziku C++.
C++ nije program, već programski jezik.
Treba da bude u program files.
U rootu diska bude nekad privremeno, i može biti obrisan.
Ne gubite vreme sa tim.

zeljko 07.02.2013 00:11

Citat:

Originalno postovano od branoy (Post 236411)
obavezno brisi, to ti je od vcredist, on se instalira (znaci verovatno si skinuo neki win7 "napucan") i uvek ostavi na nekoj particiji ili sistemskom gomilu od instalacije, ja to sve pobrisem. posle igara (ne flash haha) neg ovih pravih PC GAME kad se instaliraju uvek je tu isto.

Sta sam skono napucano:lol:Sta je tebi?Ovo je orginal win 7 a ne neka zahebancija=))=))=))Pozz

branoy 07.02.2013 00:17

kakva je zajebancija napucan win7? sistem ko sistem, a sad sta sadrzi u sebi sadrzi, i kao sto sam i napisao znam napamet fajlove sta je ko i odakle. pz

Sejox 07.02.2013 00:19

Ma ne obracam ja paznju na taj fajl,nego sam cisto htio da vidim
o cemu se radi i samo da napisem gdje se tacno nalazi u sistemu,
ako bas nekog interesuje.;)
Nemam problema sa Windowsima,a i da imam,postoji "generalka",
pa se sve to sredi kako treba.Bar je to danas rutinski posao.;)

zeljko 07.02.2013 00:23

Kod mene se to prvi put desilo da to bude na partitiji d a da li treba da bude na c u sistemu nemam pojma zato sam pitao a to mi se desilo od kako sam novi harddisk ubacio u komp a stari izvadio..Ako nije vazan fajl to je vazno da ga izbrisem i to bi to..Pozdrav i hvala na odgovorima

marko87 07.02.2013 01:51

Auuu , koliko buke oko jednog fajla. Ne smem da zamislim sta bi bilo da je tu bio neki folder, i jos da ne moze da se obrise. Lelelele, a sigurno ce biti neki :)

branoy 07.02.2013 04:40

za sve sto se nemoze obrisat postoji program Unlocker 1.9.1 free je. et kom i to treba ,,,

smuchac 07.02.2013 07:29

Ne shvacajte unlocker zdravo za gotovo. S njime lako srušite windowse. ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Trenutno vrijeme na Forumu 16:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org