![]() |
Pa 'ajde odmah da budemo objektivni, meni recimo sa Korga fali onaj reset, gdje jedan taster odmah resetira na prvu dobu, ovako se moram zezat sa sync stopom.
|
Jel netko zna dobrog servisera za yamahu psr-9000?
|
@korg5
Znam ja, ali si zaboravio da kazes najvaznije. Koliko si daleko spreman da putujes i koji je kvar u pitanju... @Dell Objektivno, meni jedino fale perfomanse kao na Korgu, mnogo mi je lakse sa njima nego sa registracijama na Yamaha-i. Ne kazem da su registracije na Yamaha-i lose, ali meni je bar lakse ovako. |
Ali registracije su opet bolje u nekim varijantama, plus mozes ih pravit koliko imas prostora, najbolje bi bilo da ima i jedno i drugo...
|
Najgora stvar kod yamahe je kad je moras prodati. :D em im pada cena em se tesko prodaju :)
|
Verovatno prodajes svoju psr-ku?
|
Svu pricu demantira PSR9000, samo pogledaj kolika joj je cijena i sada. Te '97 godine, aranzer koji prima samplove, nadogradiv do 64mb rama, mogucnost ugradnje hd-a ili cd-rom-a...
|
također i psr 3000 drži cijenu... iako nešto niza ali opet dobra cijena bar tu u hrvatskoj... ako se uspije naći nekoga da je prodaje većinom je cijeni oko 5000 kn
|
@VUNIMRAV Nije na prodaju. E ali jedan je psr 9000 ;)
|
Doduse, s obzirom na taj PSR9000 u to vrijeme kad su Korg i Roland pravili masine za djecu s usporedbom na PSR9000 do sada se ocekivalo od Yamahe da naprave svemirski brod. Msm, naravno Tyrosi su izuzetna ostvarenja, ali s obzirom na to kako su poceli mogli su pomest konkurenciju, ali opet ta politika firme...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org