![]() |
Boze,Boze, kako nas "urnisu",pa to se vise ne moze trpeti,idem povratiti.:((
A valjda im je to i cilj!!Usput,da nece sta poskupeti,drasticno?:-/ |
Hoce, poskupela sklonista, konzervisana hrana, prezervativi i jos po nesto sto je neophodno da se zivi posle smaka sveta. Mada mi je malo cudno da neko moze da zivi posle smaka sveta. A opet, cudno mi je da mi uopste gubimo vreme pricajuci o tome. Ja necu vise.
|
Kod mene je vec 3 sata 21/12 i jos nije pocelo smicanje :)
Mozda kasni?? |
Upravo mi je stigla dojava da je kvota na to da ce biti smak sveta sve veca tako da nema nista od toga.=))
|
Kod nas vec blokirali par :lol: :lol: :lol:
|
Sta ce reci Cak Noris kad se probudi 22-og ujutro?
-Dobro jutro nikome! |
Kolege umetnici pretekli smo :)
|
sta ce da peva Cak Noris 22.? Ostao sam sam...
|
SAD se suočavaju s pretnjom raspada. Čak je poznat i tačan datum kada taj proces može da otpočne. I u tome nema nikakve mistike.
Osnova za izvođenje ovakvih zaključaka leži isključivo u finansijsko-ekonomskim razlozima i imovini elita Severne Amerike. Upravo zato, Nemačka i Švajcarska mogu da zatraže od SAD povratak zlata, a čitav finansijski svet se nalazi u predvečerju odbacivanja dolarske gotovine. Upravo su zato SAD otpočele dugoročnu destabilizaciju čitavog Bliskog Istoka i Magreba. Upravo se zato u SAD grade koncentracioni logori i prave rezerve plastičnih kovčega – kako bi se skrenula pažnja sa jednog veoma važnog događaja, koji će, moguće je, likvidirati SAD kao pojavu savremene geopolitičke karte sveta. Ads <ins style="display:inline-table;border:none;height:280px;margin:0;padding:0; position:relative;visibility:visible;width:336px"> <ins id="aswift_0_anchor" style="display:block;border:none;height:280px;marg in:0;padding:0;position:relative;visibility:visibl e;width:336px"></ins></ins> Stvar je u tome, kako piše Igor Ignatčenko u svom članku „Borba bliskoistočnih centara moći“, što „21. decembra 2012. godine ističe 99. godišnji ugovor Sistema federalnih rezervi (FED - Federal Reserve District) o iznajmljivanju mašina za štampanje novca, koje im je kongres SAD dao 1913. godine. Kako bi produžili zakup 21. decembra 2012. godine, Federalnim rezervama neće biti neophodna samo većina glasova u Senatu i Predstavničkom domu, već i tri četvrtine glasova zakonodavaca svake od 50 država. Nije tajna da to neće biti nimalo lako, s obzirom na kolosalan dug i obezvređenost dolara, koji nema zlatnu podlogu. Zlatni sertifikati, koje plaćaju Federalne rezerve za štampanje dolara, podležu otplati samo zlatom. No, zlata u Federalnim rezervama odavno nema. Nije čudno, dakle, što je kalendar maja postavljen na 21. decembar 2012. godine. Finansijski krah američkog dolara obavezno će dovesti do političke krize, i, kako bi se izašlo iz nje, vlada SAD biće spremna da pribegne otpočinjanju rata, ili, kao minimum, potpunoj destabilizaciji, za koju nije nužno ništa posebno ni raditi. Potrebno je samo korigovati rokove koji podvlače – 21. decembar 2012.“ Sa jednog sajta,vesti.... |
lagale nas Maje, ništa od smaka sveta :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org