YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mastan zvuk??? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23646)

Dell 13.09.2012 02:49

rocco, za nekoga kome su broj downloada i postova skoro isti, bili bi lijepo kad nekome osporite argument-osporite isto tako sa argumentom, a ne ironicnim posalicama.

sale_band 13.09.2012 10:21

Citat:

Originalno postovano od vaxter (Post 224154)
mene isto tako zanima kako se to "vuku boje sa kompa u klavijaturu".
Mislim da je to poenta početnog pitanja, ili grešim?

1/1 :)
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od rocco (Post 224181)
Glavna fora dobrog zvuka je bas u tim "muljavim frekvencijama"sto se nalaze u taj opseg sto ja nisam na cisto..al nema veze,u pravu si kao i uvek.....

Vidis druze, ja iz nekog razloga verujem sta Tranzit govori pa cak i ako gresi :)
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od rocco (Post 224186)
a za one sto malo vise znaju nego sto mislis, ispadas malo komican ;)

I ja bih to isto rekao tebi, ali necu!
Dodato:
Znaci, svako ima svoju licnu tacku gledista kad je u pitanju masnoca... Interesantno.
A ja poceo da mislim da sam nekad nesto propustio pa poceo da listam strucnu literaturu trazeci teoriju masnoce zvuka...

:)

P.S. Vaxter, podrzavam!

rocco 13.09.2012 12:17

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 224194)
rocco, za nekoga kome su broj downloada i postova skoro isti, bili bi lijepo kad nekome osporite argument-osporite isto tako sa argumentom, a ne ironicnim posalicama.

vidi ovako Dell,ja ovde ostavljam vrlo malo replike a uvek kad napisem nesto javi se doticni gospodin i proba da pobije moje izlaganje i to bez argumenata.2-3 puta sam ga kulturno zamolio da ne replicira na moja izlaganje al djabe.Znaci pisem ovde samo u ono sto sam 100% ubedjen da je tako i nikad ne pisem bez veze.20 godina radim u studiju i valjda sam nesto naucio,imam i dosta svojih mix-ova i aranzmana i u pinku tako da rado bih pomogo nekome sto ima volju da nesto vise nauci,ali kratko i jasno covek pise i ono sta zna i ono sta nezna + provocira....i necu vise na ovom sajtu ni slovo da napisem...

tranzit 13.09.2012 12:55

"Doticni gospodin" nema ama bas nista protiv tebe, niti mu pada na pamet da bas "juri" tebe po forumu da bi te provocirao. Nemam pametnija posla. Medjutim, kad god taj "doticni gospodin" naleti na forumu na nesto sto ne odgovara istini, a sto bi ukoliko se ne demantuje (naravno argumentovano, mada ti, cini se, ne shvatas te argumente) moglo da nanese stete kolegama koje bi povjerovale u to, on odmah reaguje. Cinjenica da sam, kako kazes, 2-3 puta replicirao tvoje postove, nista drugo ne govori no da je u tim postovima bilo tvrdnji ili stavova koji nisu odgovarali istini. Pogrijesio si jos u jednom, "doticni gospodin" na ovom forumu pise iskljucivo ono u sta je potpuno siguran a iz razloga da ne bi dezinformisao ljude koji citaju forum, a drugacije mu ne dozvoljava ni njegovo iskustvo a ni godine u koje je nazalost zasao.
Ti pises tako sigurno o stvarima koje ocigledno vrlo malo poznajes, da to vec prelazi u akutnu opasnost za okolinu. Pominjes nekakvo "muljanje" (sta god to trebalo da znaci) u vezi sa srednje-frekventnim opsegom, pa onda da je isti najbitniji za "mastan" zvuk itd... a da pri tom nisi dao nikakvu analizu koja bi nas uvjerila da je to tako. Kada te poslije takvog pisanja demantujem i to vrlo pristojno i bez ikakvih uvreda, odmah postajes agresivan. To ne bi trebalo da bude nacin na koji korespondira neko ko citavih "20 godina radi u studiju" i neko ko "ima dosta svojih mix-ova i aranzmana" pa jos "i u pinku". Iz tih razloga, to sto kazes da neces vise napisati nijedno slovo na forumu, vjeruj mi, nece biti ni najmanja steta, naprotiv.

nesaband 13.09.2012 13:01

al si ga zamastio kolega @Tranzit,pazi na holesterol i trigliceride.:lol:

romario 13.09.2012 13:38

Uzeo si mi riječ iz usta .;)

sale_band 13.09.2012 13:51

Ovo postaje zanimljivije no sto sam mislio :)

Dell 13.09.2012 15:19

Mislis masnije? :lol:

rocco 13.09.2012 17:11

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 224215)
"Doticni gospodin" nema ama bas nista protiv tebe, niti mu pada na pamet da bas "juri" tebe po forumu da bi te provocirao. Nemam pametnija posla. Medjutim, kad god taj "doticni gospodin" naleti na forumu na nesto sto ne odgovara istini, a sto bi ukoliko se ne demantuje (naravno argumentovano, mada ti, cini se, ne shvatas te argumente) moglo da nanese stete kolegama koje bi povjerovale u to, on odmah reaguje. Cinjenica da sam, kako kazes, 2-3 puta replicirao tvoje postove, nista drugo ne govori no da je u tim postovima bilo tvrdnji ili stavova koji nisu odgovarali istini. Pogrijesio si jos u jednom, "doticni gospodin" na ovom forumu pise iskljucivo ono u sta je potpuno siguran a iz razloga da ne bi dezinformisao ljude koji citaju forum, a drugacije mu ne dozvoljava ni njegovo iskustvo a ni godine u koje je nazalost zasao.
Ti pises tako sigurno o stvarima koje ocigledno vrlo malo poznajes, da to vec prelazi u akutnu opasnost za okolinu. Pominjes nekakvo "muljanje" (sta god to trebalo da znaci) u vezi sa srednje-frekventnim opsegom, pa onda da je isti najbitniji za "mastan" zvuk itd... a da pri tom nisi dao nikakvu analizu koja bi nas uvjerila da je to tako. Kada te poslije takvog pisanja demantujem i to vrlo pristojno i bez ikakvih uvreda, odmah postajes agresivan. To ne bi trebalo da bude nacin na koji korespondira neko ko citavih "20 godina radi u studiju" i neko ko "ima dosta svojih mix-ova i aranzmana" pa jos "i u pinku". Iz tih razloga, to sto kazes da neces vise napisati nijedno slovo na forumu, vjeruj mi, nece biti ni najmanja steta, naprotiv.

Jesam te stvarno zamolio da ne repliciras vise na moje komentare?jesam....i ti opet to radis,pises svasta samo da budes u pravu...A te termine"muljanje" "masnoce" "pumpanje"su studijski termini na balkanu vec puno puno godina,nisam ih ja izmislio,ali ocigledno nisi jos stigao do tamo,sedi ovde na forumu,pisi svasta i dan i noc i hrani se time...budite svi zdravi i zivi,nije mi mesto ovde definitivno....

tranzit 13.09.2012 18:13

Nikako da ti bude jasno da cu uvijek na dezinformaciju da odgovaram demantom, bez obzira ko to napisao. Zasto postajes lican i zasto vrijedjas ? Koliko daleko sam ja dosao sa svim tim, ti ni u kom slucaju nisi kompetentan da ocijenis, a pogotovo jer se, cini se, iskljucivo kreces po studijima gdje su termini "masnoca", "pumpanje" i muljanje" uobicajeni. Taman tako su i ta studija masna, muljava, a prije svega napumpana. Nego, sta bi od onoga da neces vise nijedno slovo napisati na ovom forumu. Nisi od rijeci. Molim te ko Boga, odrzi zadatu rijec, bice i tebi i nama puno lakse.^:)^^:)^^:)^^:)^ Moci cemo konacno da nastavimo sa temom o trigliceridima i holesterolu u muzici. Medjutim i pored svega, moram ti u jednom dati potpuno za pravo: definitivno tebi ovdje nije mjesto.

Trenutno vrijeme na Forumu 22:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org