![]() |
rocco, za nekoga kome su broj downloada i postova skoro isti, bili bi lijepo kad nekome osporite argument-osporite isto tako sa argumentom, a ne ironicnim posalicama.
|
Citat:
Dodato: Citat:
Dodato: Citat:
Dodato: Znaci, svako ima svoju licnu tacku gledista kad je u pitanju masnoca... Interesantno. A ja poceo da mislim da sam nekad nesto propustio pa poceo da listam strucnu literaturu trazeci teoriju masnoce zvuka... :) P.S. Vaxter, podrzavam! |
Citat:
|
"Doticni gospodin" nema ama bas nista protiv tebe, niti mu pada na pamet da bas "juri" tebe po forumu da bi te provocirao. Nemam pametnija posla. Medjutim, kad god taj "doticni gospodin" naleti na forumu na nesto sto ne odgovara istini, a sto bi ukoliko se ne demantuje (naravno argumentovano, mada ti, cini se, ne shvatas te argumente) moglo da nanese stete kolegama koje bi povjerovale u to, on odmah reaguje. Cinjenica da sam, kako kazes, 2-3 puta replicirao tvoje postove, nista drugo ne govori no da je u tim postovima bilo tvrdnji ili stavova koji nisu odgovarali istini. Pogrijesio si jos u jednom, "doticni gospodin" na ovom forumu pise iskljucivo ono u sta je potpuno siguran a iz razloga da ne bi dezinformisao ljude koji citaju forum, a drugacije mu ne dozvoljava ni njegovo iskustvo a ni godine u koje je nazalost zasao.
Ti pises tako sigurno o stvarima koje ocigledno vrlo malo poznajes, da to vec prelazi u akutnu opasnost za okolinu. Pominjes nekakvo "muljanje" (sta god to trebalo da znaci) u vezi sa srednje-frekventnim opsegom, pa onda da je isti najbitniji za "mastan" zvuk itd... a da pri tom nisi dao nikakvu analizu koja bi nas uvjerila da je to tako. Kada te poslije takvog pisanja demantujem i to vrlo pristojno i bez ikakvih uvreda, odmah postajes agresivan. To ne bi trebalo da bude nacin na koji korespondira neko ko citavih "20 godina radi u studiju" i neko ko "ima dosta svojih mix-ova i aranzmana" pa jos "i u pinku". Iz tih razloga, to sto kazes da neces vise napisati nijedno slovo na forumu, vjeruj mi, nece biti ni najmanja steta, naprotiv. |
al si ga zamastio kolega @Tranzit,pazi na holesterol i trigliceride.:lol:
|
Uzeo si mi riječ iz usta .;)
|
Ovo postaje zanimljivije no sto sam mislio :)
|
Mislis masnije? :lol:
|
Citat:
|
Nikako da ti bude jasno da cu uvijek na dezinformaciju da odgovaram demantom, bez obzira ko to napisao. Zasto postajes lican i zasto vrijedjas ? Koliko daleko sam ja dosao sa svim tim, ti ni u kom slucaju nisi kompetentan da ocijenis, a pogotovo jer se, cini se, iskljucivo kreces po studijima gdje su termini "masnoca", "pumpanje" i muljanje" uobicajeni. Taman tako su i ta studija masna, muljava, a prije svega napumpana. Nego, sta bi od onoga da neces vise nijedno slovo napisati na ovom forumu. Nisi od rijeci. Molim te ko Boga, odrzi zadatu rijec, bice i tebi i nama puno lakse.^:)^^:)^^:)^^:)^ Moci cemo konacno da nastavimo sa temom o trigliceridima i holesterolu u muzici. Medjutim i pored svega, moram ti u jednom dati potpuno za pravo: definitivno tebi ovdje nije mjesto.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org