![]() |
Kolega Ram memorija je sada oko 50 eu +zamena 15-20 eu zavisi od servisa.
|
Citat:
|
@siniša drago mi je da je pala cena, ja sam pre par godina platio 90e memoriju i nameštanje, e sad, da je to sve ok, zameniš i posle sve to radi bez problema ja ne bi zalio ni 200e samo za memoriju, ali ako se to ponavlja? Zato i dalje tvrdim da je pa800 krš koji služi da bi prodavali rezervne delove.
|
....
@Sinisa o tome ti i pricam nego sam se lose izrazio "serviseri" :D mislio sam na celokupnu firmu korg.DDR3 ram memorija je tri puta slozenija nego li ova korgova a pet puta manje kosta.Komercijala pobedjuje u svemu to je danasnja politika svih brendova pocev od elektronike do automobila (ni mercedes nije vise to sto je bio).U cilju im je da kroz neko vreme odes i kupis novu spravu a ne da koristis 20 godina.
@nikadvisekorg ja sam kupio Ram memoriju za rezervu pre dve godine i platio je 70e. Eno mi je u fioci ceka zamenu ako li nekad dodje do nje.:confused::lol: |
"Miliepsr"Bas on je u pitamku:D
|
@nikadvisekorg: Svakakvi kvarovi mogu da se dese od strane korisnika, pocevsi od ispadanja klavijature, pa do budzenja setova i trpanja svakakvih gluposti u set time dovodeci tu jadnu 64mb ram memoriju do granice izdrzljivosti... Ako se ne varam jedan je kolega stavljao ovde sliku pa800 kojega je "krstio" sekirom, i to je neki kvar :lol:
Salu na stranu, ako ne nadjem neki bas dobro ocuvan pax1 (pa neka kosta kao i novi pa800) mislim da cu ipak rizikovati... Licno znam dvojicu kolega koji koriste pa800 (jedan od njih je i mali Mile) eto, on decko koristi pa800 sigurno 4-5 godina i klavijatura je svasta prosla, pretrpela svaku vrstu forsiranja (i fizicku i softversku :lol: ) i radi ko metak. |
Druže, fizičko oštećenje klavijature delovanjem neke mehaničke sile ne može da bude kvar. Pod pojmom "kvar" se podrazumeva prestanak funkcionisanja klavijature i neke njene komponente u normalnoj eksploataciji. Garanciju da bacanje od terase ili gaženje traktorom ti niko ne daje, u svakoj pisanoj garanciji za tehničke uređaje uvel piše tako nešto u opisima garancije.
|
yamahapassion,,,a ko je drugi kolega,,,da li se on nekad zalio na klavijaturu...hehe........da kucnem u drvo istice druga godina bez nekih problema,,,nadam se da ce tako ostati sve dok nesmislim tj. neskupim pare za nesto mocnije i novije,,,npr...Tyros 4....probao ga i zaljubio se....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org