![]() |
Dino74.U pravu si ti.Nemam ja pojma ali ni ambicija a pogotovo nemam zivaca da se svadjam sa tobom zbog nekih razilazenja u misljenju.Pametan ili ne kao prvo tebi se nisam ni obratio.Jos si ti mali da bi se samnom mogao takmiciti pa makar to bilo sviranje pjevanje kopanje ili trcanje...nema veze sta ali mali si.MIslim mlad si:A za tvoje preduhitrene izjave evo ti podatak na Cevljanovicima ove godine(a tebi je to u komsiluku)neznam jesi li bika vodio sa sobom je pjevala Jana.Zamisli ja to ovdje znam a tebi pred vratima a nisi kao znao hahaha.Budi ti meni ziv i zdrav jebes muziciranje.Pozdrav Maliii.
|
AJDE
AJDE KOLEGE NEMOJ TESE SAD SVADJATI OKO OVOG SNIMKA
CUTITE IMA I GORIH PA SVIRAJU STA CES MUZIKA SVE TRPI NAJBITNIJE DA SMO ZIVI I ZDRAVI I DA SU NAM PRAVI POZDRAV |
"kao i uvjek sto je imao cist i dobar sound"
Pozdrav GAZDA! Imam pitanje za tebe: Zvuci li taj Pa 800 kao roland,ili je stvarno u pitanju novi sound, kako bi i trebao biti? Razumes sta zelim reci,obicno posle rolanda,trazis rolanda stalno(opet ja sa svojim teorijama :oops: ) Eto pa ako stignes odgovori,please!!! |
E moj gazdolino,nije se čoveku isplatilo nositi onog velikana...Doduše sve komplet sređene aranžmane je dobio od jednog momka iz Graza,Edo mu je ime ako se sjećam...Doduše dan danas bi svsako da svira,ali Bože moj,malo ko ima veze pa da se ubaci sa pjevačima...Ja poznajem bar jedno 5-6 muzičara koji bi mnogo bolje odpratili Mileta (Sedad me nijhe nešto impresioniro pa nek se buni ko god hoće) ali et tako je to...Isto tako dok je Seiko pratio Sinana znalo se da ima dobru muziku,čim je došo onaj šupak s njim u Celje---Ma katastrofa...Da ne nabrajam ko prati Kemala ili čak Šerifa,i to ljudi stavili na Youtube...DA SE NAJEŽIŠ!...pozdrav!
|
Sve je to lijepo i krasno i ta kolegijalnost i da ne treba pricati i pisati o kolegama koji na to ne mogu odgovoriti ali fakat je da taj harmonikas Pace mozda zlatan covjek, kao muzicar nije bas na nivou zadatka. Sto se Muje Bekrije tice i bez obzira na eho, vrlo dobar pjevac. Ali kako to sve moze da zvuci i bez prevelikog eha i ostalih zajebancija a i uzivo poslusajte sami pa donesite sud.
http://www.youtube.com/watch?v=NhJw_...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=eALWA...elated&search= |
Tranzite prijatelju ima tu josh jedna stvar.Razlika izmedju studijskog i birtijskog snimka??????A da ne govorim o tome da 2 bosanca misle jednako to je rjetkost danas.Hahahaha.Pozdrav
|
TRANZITE...Imaš pozdrav od mog velikog kolege Sameda...A ovaj snimak što si stavio....Ovaj klaviaturista je Jasko Šiljdedić iz Bihaća (ima studio Lejla) svira za mene pored Miralema-Ose i Dževada najbolje u Bosni,slatko,čisto,s dobrom akordacijom i bez muljanja...A pjevač...Ma kakav Šerif kakvi bakrači,ovam momak će im J#$%&i znanje ako već nije...Pozdrav!
|
To je Adnan Covic Ado ovde iz New York..
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org