![]() |
Upravo tako!
To isto ko kad porede novu klasu mercedesa C i stariju klasu S. Dolazimo do zakljucka da je C novi ljepsi i sa dodatnim funkcijama, ali i stari S je skuplji od C, ali tehnika malo starija. Sve u svemu tu je to, samo zavisi ko je kakav vozac hehehee.. Ima ljudi koji sviraju na aranzerima starim po 10 godina a zvuce bolje od pa 80, to je ono ko kako sredi. A sve te monstruozne stvari na koje fore korg prodaje klavijature i narod se pali i svadja to su malo vazne stvari kolko ih mi forsiramo. Cak i neprimjetne, ali eto opet seremo hehehe.. Da budem iskren do jaja: Imam pa1x dobar je i sve je OK, ali brate ledja mi otpadose, jebi ti njega kad je on 22 kg. hahah.. Pozdrav svima. p.s moram kupit is 40 pa da se nadmecem sa Tyros 2 :lol: pozdrav.. |
Bolja je stara S-klasa 8) :lol:
|
to ti je to, sve zavisi od ukusa, a i ja bi staru S prije.
:lol: |
Hehe. Volis li ti zensku sa kockastim sisama ili lijepim okruglim mhhhhhhhhhhhhhhhhh!
|
Blatusan u pravu si :lol: :lol: :lol:
|
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
ljudi pa sta je ovo,ja imam g 70 i sto ljudi mi je reklo to ne valja,al meni ne da valja nego je no1,a drugima coma,drugi beze od rolanda a ja ga ne bi dao za nijedan korg i sta sad?pa sve su to kutije,elektricni sklopovi,procesori,displeyi itd,itd a na kraju ipak samo kljave,sam sam si slozio synth a ko je cuo sve 5,jest da radim u hr ali svaki synth ima svoje drazi,pozzz svima
|
Hehe, ja imam klavir Petrof sa displeyom i kamerom iz 1910 :lol:
|
Mislim Displej i kamera su ugradzeni. Tako je iz fabrike izaso.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org