![]() |
našao sam behringer ultratone K450FX 45 watt pojacalo za klavijaturu za nekih 1000kn, nešto skuplje ne mogu si priuštiti, što mislite o tom pojačalu i isplati li se to uzimati, svirao bih na prostorima do 100m2 maksimum 150m2, hvala
|
@superboy18
Ovdje se priča o pojačivačima snage/snagašima a ne pojačalima za klavijature, gitare i sl. Trebao si otvoriti novu temu. |
4 Privitaka
I onda je dosao konacan dan pravog testa za Lab Gruppen uz malu pomoc D&B D12 pojacala-koncert Dzenana Loncarevica u Skenderiji-Sarajevo-10 000+ posetilaca i ista takva pojacala FP +10 000Q-pogledajte sami...
Apsolutno dokazano na terenu da je Lab sa pravom nazvak kraljem pojacala za touring-a pojedini clanovi ovog foruma su bili sa nama na koncertu pa neka i oni kazu svoje misljenje...:D |
Koliko sam vidio, kolega Hare je bio tu, jeste se upoznali?
|
Jesam bio sam tamo, i na tonskoj i na koncertu, upoznali smo se :) Siniša, fali ti još slika :lol:
Sve riječi hvale za Lab Gruppen pojačala (i za ekipu koja je radila naravno), sa ovim pojačalima razglasni sistem i sam zvuk dobili su pravu dimenziju :) |
Stavi i ti neku-slikao si svo vreme....:lol:
|
6 Privitaka
Evo par komada :)
|
Gde nadje ovog bradatog da stavljas u kadar?:confused:
|
Jel to Q1 kao sidefill?
Kako se tonski porede sa KF730? |
@sinisa_kg
Kojeg bradatog, mene ili tebe? :D @MarjanMilosevic Jeste, Q1 je kao sidefill, puno manji i lakši od EAW - legao je ovdje za sidefill kao budali šamar. Prvi put sam ga slušao i jako lijepo svira, al' isto tako i lijepo košta :) Više o njemu ti može reći Siniša. |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org