YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Nova Yamaha PSR A2000 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20267)

yamahapassion 24.10.2011 18:04

@alenmo: Kolega zivo me interesuje jedna stvar. Znas li mozda da li su na ovim novim modelima pruzili mogucnost ubacivanja user boja u ritam, i pravljenje user drum kita? Na starima to nista nije moglo da se menja, mozes samo ubacivati fabricke pa me interesuje ima li kakvog pomaka sto se tice toga.

sijakovic 24.10.2011 18:51

ej, ajd i ja da se ukljucim. izvinjavam se odmah sto komentarisem, a za mene je sve ovo spansko selo. hteo sam samo da pitam, pa zar nema i psr 3000 slicne mogucnosti. hoce li moci nesto od tih prosirenja da se iskoristi i na toj klavijaturi. a za style ja sam dosta dobro uradio dvojku, jeste da se ubacuju samo fabricke boje, ali imam i mega voice, pa sam ga uz pomoc eq sredio.

alenmo 24.10.2011 20:28

sto se tice psr 3000 sigurno nece moci da se ubace ekspanzije a soundovi sa prosirenja ce se sigurno moci koristiti i u fabrickim i pravljenim stilovima...u balkan prosirenju izmedju ostalog ce biti i dodat balkan drum kit sa odlicim osnovnim elementima bubnja kao i perkusijama...
ovo je jedan novi sistem klavijatura koji ce yamaha slijediti i u buducnosti naravno ti packovi ce se doradjivati i sigurno ce biti jos toga dostupno za download

EmirTotic 24.10.2011 20:38

Iznenadio sam se, vrh je! :)

tyros2 28.10.2011 03:12

Evo i prvih snimaka na Youtube:

Presentation of "Balkan" Expansion Pack on PSR-A2000
You need to upgrade your Flash Player

Presentation of "Balkan" Expansion Pack on PSR-S650
You need to upgrade your Flash Player

poozzzz

Ivan_sk 28.10.2011 09:00

Me Interesira dali e podobar od Tyros..kako sto go slusnav mislam deka ne e..Tyros e bolji..pozdrav

tranzit 28.10.2011 19:43

Kako jadan ne bio da aranzer od 1.500 eura bude bolji od aranzera koji kosta 3.500 eura i to jos od iste firme. Podrazumijevam da si mislio na Tyros 4 kada si pisao "Tyros". Ako si mislio na prvi Tyros onda ti sa sigurnoscu mogu reci da je A2000 bolji i to dosta bolji.

hadzidinic 28.10.2011 19:59

Yamaha do Tokija! :D... svaka cast, stvarno lepo zvuci sve ovo, i jako lep gest od strane Yamahe, sve pohvale.

VUNIMRAV 30.10.2011 21:25

Pitanje za kolegu alenmo,nisam bas najbolje shatio odgovor kolegi sijakovicu,pa te molim(ili bilo koga ko zna)da li ce biti moguce jednostavno "uzeti" neki ritam iz tog prosirenja i da on bute kompatibilan sa cijelom psr serijom,konkretno 3000,ili naprime samo 'posuditi" bas i tog nekog ritma izameniti ga sa slicnim ili istim sa psr?
Hvala unapred na odgovorim,inace vrlo interesantno postaje!

Ozrenac3 30.10.2011 22:25

i mene interesuje dali ce se moci sta od toga paka koristiti na staroj yamahi psr 2000? hvala.

Trenutno vrijeme na Forumu 06:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org